-
Byl jsem s ní
Jelikož pracuji jako fotograf v převážně v zahraničí (myslím V.B. a okolí), seznámil jsem se tam s herečkou Emmou Watsnovou, je prima, je s ní sranda, a je hodně zajimavá. Při našel rozhovoru do britských novin o novém filmu jsem udělal 20 fotek. Kdo je všechny chce ať se ozve. !!Ale budou pěkně drahé!! Nejsou starší než 3-týdny -
jo a omlouvam se za to jedno _m_
-
Ema
Ema je opravdu velice pekna a svou hereckou postavu zahrala primo skvele!Je proste superrrr!!! -
Ta stranka je dobrá ta stím veritaserium
-
Tip
Na stránce www.veritaserium.com Jsou 4Trailery a reportáže atd.Je to Ang.-stránka harryho pottera.Podivejte se tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!§§§§§§ -
Emma Charlotte Duerre Watson
Emma Watson je pro mě nejlepší herečka.Nejen,že je hezká ale i skvěle hraje ve filmu...mco bych jí chtěla poznat osobě...:)) -
nic moc
kto ma jej foto nech posle ja vam poslem hocico co chcete -
ee
tak vidim ze asi nahou emmu nemate co?jinak by jste uverejnili stranku.prosim vas,poslete mi jeji fotky na muj mail.mam spoustu fotek celebrit.muzu poslat za emmu.dik -
Vy, kteří máte fotku nahé Emmy (i když je to třeba fake) tak tady napište prosím svůj e-mail a odlište svůj příspěvek nějak (třeba heslo "Všeci")
-
Emma
Jste uchylaci nebo co?Taky by se vám to nelibilo. -
Pošlete mi nahou emmu plz.
-
Emma
Poslete mi pls nekdo tu fotku, kde je naha Emma na fiala.luk@seznam.cz dik. -
pošlete mi Emmu nahou na tronda.P@seznam.cz
-
Pošlete mi nahou Emmu na james12345@seznam.cz děkuji předem
-
zdar. taky bych mel zajem o to foto nahe Emmy. muj mail je mani.c@seznam.cz. dikec
-
foto
pošlete mi foto nahé emmy (contex@atlas.cz), je to fakt kočka. -
Pošlete mi nahou fotku Emmy na email adanos3@seznam.cz díky moc
-
pošlete mi prosím nahou emmu na Flexik.d@seznam.cz díkas.
-
Emma
Prosim poslete mi nahou emu watson. -
Pjosím pošlete mi ji nahou na HonzaMarek10@seznam.cz díky!