Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emma je vážně krasná,ale myslím,že kdyby vyzážisti vytáhli nějakou obyčejnou holku a plácali na ni 4 hodiny make-up a pořád jí říkali jak se má chovat,vystupovat,určitě by se tu objevily podobné příspěvky jako ty ktëré jsem četla.Jsem Emmina velká obdivovatelka a i já se těžko bráním tomu že bych chtěla vypadat jako ona a mít stejnou kariéru,ale že se s ní setkáte je nepravděpodobné,natož to aby jste se s ní seznámili blíže.To je téměř nemožné.Nechci vám brát naděje,vlastně je nechci brát ani sama sobě,ale Em není jediná na světě co by za něco stála.Třeba je to úplně blbá kráva když kolem ní není bulvár.
  • HI

Hi,Emma How are you?You are good Star!!!
  • Je to pekna holka a pusobi na me svelym dojmem! asi sem se do ni zabouchl :-( a ten email dole neexistuje :-(
  • kus

Ona je ta nej nej nej hezčí holka světa a neojedudu žádnou holku a ta první bude ona.
  • it is great

You look great.My names is Lukas, i m from czech republic.You me writeing.Please
  • Prusvih

nejhorsi na tom je ze si budeme muset vetsi chvilku pockat nez ji uvidime nekde v playboyi :)
  • Natík má pravdu je to sice kočka ale holky sou i jinný.A když se HP5 bude natáčet v praze.Budou na šumavě nebo v krkonoší no i když já kdybyc jela nekam do cizí země na tak dlouhou dobu,určitě bych tam jela na výlet a i kdyby ona jelana výlet do prahy nido by se k ní nemohlpřiblížit na 3 metry!!!
  • Co pak nevidíte???

Jo uznávám že je Em Hezkáale sou taky jiný holky a že se v londýně potkáte s Emmou je tak nepravděpodobný.Já v londýně byla na výmněně u její kámošky a věřte mi ona není zas tak hezká a když je bez make-upu tak se sobě ani trochu nepodoba.A ještě něco.Emma nikdy neřekla Svůj e-mailani číslo na mobil to mi ěřte za to strčim ruku do ohně.Jo ale má E-mail pro fandy a to je : em.wat@msn.com to mi řekla!!!!!!!!!!
  • Emma

Já ji tak závidím!
  • nej nej nej nej nej nej nej nej krásnější holka

Mě se už, ale od prvního dílu strašně líbí ale nejen líbí přímo jí miluju Emmu Watson filmi Harry Potter jsou nejlepší a její postava také, je to nejlepší film pro mě ,já jí strašně z celého srdce miluju hraje ve filmu nejlépe kdybych jí měl hodnoti a posílat SMS tak bych jí posílal SMS co nejvíc můžu vím oní všechno ale ne e-mail ani číslo na mobil ,ale vím jaký má,ale mám nějaký e-mail ,ale nevím jestli je její zjišťuju to v lětě poletím do Anglie tak doufám že jí tam uvidím jestli jo tak si nafoti hodně fotek a budu snažit se jí představit. I LOVE YOU EM.
  • WOW

Bože to je fakt asi ta nejkrásnější holka co jsem viděl!!! Přesně jak to už bylo řečeno-v 1.díle jsem si toho ani zas tak moc nevšímal ale v té trojce-to je úplně šílené!!-Už se na ni hrozně těším ve čtverce...
  • pochvala

Emma je vážně krásna a to je co říct
  • LOVE

Tvoje oči jsou jako dvě studny, v kterých se rád topím.
  • Balzam na moju dusu

Hoci som videl Harry Potter 1 a videl som Emmu,este som si neuvedomoval jej krasu.Vtdey som sa sustredoval na dej,efekty...No ked som sledoval uz Harry Potter 3 tak som si jej krasy nemohol nevsimnut.Vlastne som sa ani nesustredoval na pribeh,ale na nu.Cim je starsia,tym si viac uvedomujem,ze jej krasa je este krajsia.Neviem cim to je,ale krasa ma na nej sicpritahuje, ale hlavne ma zachvatilo jej vystupovanie,jej usmev,jej vzitie sa do deja...Krasa,povab,perfektne vystupovanie-balzam na moju dusu.
  • ses kocka

napiste mi prosim na email jakub.smejki@seznam.cz prosim napiste mi alespon to nebo jenom neco jeji e mail a cislo a le hlavne email jenak je to super kocka
  • Informace

Emma je dooost šikovná holčina,takže bych se o ní chtěla dozvědět co nejvíc.Prosím posílejte mi všechno o ní na můj mail Inty@seznam.cz Díky moc
  • LOVE

jeto ta nejmrasnejsi holka na celem svete ja ji miluju a chci ji poznat blíž prosim lidi napiste mi její e-mail na mou adresu www.vesnica@seznam.cz ja ju miluju a poslete mi i její fotky jestli mate a chci si dopisovat s nakym jejim odbivovatelem jako je ona předem dekuji ahoj
  • Kráska

Chtěl bych vidět fotky z jejích narozenin určitě vypadá jako kočka zajímalo by mě jestli ty fotky z jejích narozenin dají na internet tedy jestli nějaký jsou ,ale určitě jich hodně nafotili......
  • Emmči narozeniny

Taky bych se sní chtěl seznámit a blíž jí poznat , přeji jí vše nejlepší k narozeninám ,to by semi splnil můj sen, abych jí viděl, každý den semi oní zdá ve škole už to kamarádům vadí že pořád myslým jenom na ní, dokonce sem si její jméno vyřezal na lavici fakt je to velká kočka tak že jí přeji vše nejlepší hodně zdraví a úspěchy ve škole a všechno ostatní.
  • emma watson

potřeboval bych jí poznat blíš abych oní něco moch říct ale jinak je kočka !!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit