Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vercaverca0123

verca

ba ne kecam *5*
  • Emma

Zkuste se kouknout na mojí novou stránku.
    http://www.emma-watson.o wn.cz
  • happy b-day *15*
  • TAK NEVÍM

Tak nevím, kdo uráží Emmu. Emma není žádná prostitutka, aby měla dva chlapy. Jestli ji, MEW-C4, opravdu miluješ, měl bys v. j. nějak na to upozornit. PRO V. J.: To není nic proti tobě!
  • For Jakub

ty rady byli trapný,Jakube.Stejně jako to psaní za Niki.Já bych rady upravil do 2 bodů:
    1)nikoho neser
    2)nenech se vyprovokovat
  • Ricky???

Proč máš tak blbý jméno,ty sráči???
  • mikuliska

Všechno nejlepší

Přeju všechno nejlepší k narozeninám *3* a taky bych chtěla říct: mildaa když se ti někdo nelíbí nemusíš o něm psát že je to debil kdybych tohle psala já nedělala bych nic jiného *13*
    • mildaa

Re: Všechno nejlepší

no tak sorry, ale menší dotaz: to tady člověk nemůže říct ani svůj názor?
      *7*
      • Re: Re: Všechno nejlepší

Samozřejmě že můžeš NAPSAT svůj názor. Ale možná by bylo dobré si příště uvědomit, že tím, co napíšeš, prezentuješ především sebe. Ostatní si budou podle tvého komentáře dělat obrázek o tobě, ne o Emmě. Určitě tě nepotěší, když si např. podle tohoto komentáře nebudou myslet nic jiného než to, že jsi nejspíš nějaký pubertální fracek, který zhnusený životem vykřikuje do světa svou nechuť ke všem hodnotám, které on sám bezpochyby není schopen vytvořit. 1. nevidím důvod, proč bys ji měla nenávidět, zvlášť když předpokládám, že ji nejspíš nebudeš znát tak osobně, aby ti mohla nějak ublížit. 2.co sám nechceš, nečiň druhým - říkal žáku kantor kdesi tahaje ho za pačesy. Tak aby se ti podobné hlášky typu "nepřeju jí nic dobrého" jednou nevymstily.
        • mildaa

Re: Re: Re: Všechno nejlepší

tak hele, zkrátka nemám ráda emmu watson,jasný? a to že sem ji napsala že ji nenávidím, to neznamená že sem nějakej pubertální fracek!každej má svůj názor...znám hodně lidí, kterým není sympatickej já nevím třeba robert pattison
          a mě není zkrátka sympatická emma..chápeš?
          takže se teda omlouvám jestli sem nějakého fanouška tady emmy urazila, ale řekla sem co sem řekla!
          • Re: Re: Re: Re: Všechno nejlepší

Pokud NEMÁŠ RÁDA Emmu Watson, tak nepiš, že jí nenávidíš. Nenávist je něco, co člověk - nromální průměrný člověk - cítit skoro nemůže. Jestli tě Emma dráždí, což je klidně možné, sám mám pár slavných osobností, kteří u mne tento pocit vyvolávají, tak to napiš. Ale tvůj komentář "nepřeju jí nic dobrého" a tvoje nenávist se skutečně mohou obrátit proti tobě. Sám jsem říkával lidem, kteří mne naštvali "Chcípni!" dokud mi někdo neřekl, že se mi to vrátí. Nemohl jsem jinak, než souhlasit.
  • Všechno nejlepší k Tvým 22. narozeninám,hodně lásky a málo problémů.Tvoje velká fanynka Monča. *14*
  • janiska97

happy birthday

wše nej k narozkam *1*
    • pepulinka12

Re: happy birthday

vsechno nej k narozkam *14*
  • http://tinyurl.com/ndcpnbf Tenhle soubor se týká Dakoty Fanning, životopis, zajímavosti, rekordy. Proč to dávám sem na forum Emmy Watson ? Protože je to jediná filmová osobnost na světě do 28 let věku, která má některé statistiky lepší než Dakota (částečně i Kristen Stewart) a v těch hitparádách STARmeter (nejpopulárnější filmové osobnosti světa) se mi Emma Watson párkrát vyskytla i jsem jí tam věnoval pár slov. Možná to bude zajímat i fandy jiných herců a najdete inspirace, není to jen o Dakotě. A najdete tam jeden fígl, vlastně dva, jak zjistit přesné pořadí svých oblíbenců v hitparádě STARmeter na IMDb.com i když nemáte placenou verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit