Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emma

Hele kdyby někdo našel zajímavé stranky o Emmě nebo O HP kde by toho bylo dost na stahnutí tak mi ji prosim pošlete na mail.....diky moc šem
  • www.emma-watson.cz
  • JSEM UPLNĚ NEJVĚTŠÍ GANGSTER....

CHLAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dost už.... Stát se může cokoliv.... Naděje umírá poslední... Do boje!!!!!!!!!
  • minako-chan

emma watson

Emma je skvela herecka mam ji moc rada mam plagaty vse a ted jsem cetla ze chtela brachu nacpat az byla pry historicka na modelingovou agenturu dokazala to a novinari ji ted furt pomlouvaj hrůůůůůůůůza *9*
    • vashley

Re: emma watson

Tj,jí každý pomlouvá.... prý na natáčení HP 6 každeho štvala.To vůbec není pravda *9* *9* *9* *9* *16*
      • puspuspusinka

Re: Re: emma watson

jj máš pravdu já tomu taky vůbec nevěřím !!! je to milášek a navíc je hrozně krásná !!! *14*
        tak roztomilá herečka nemůže bejt na nikoho hnusná, já tomu pstě nevěřím a nikdy nebudu !!! *16* *8* *14*
        • Re: Re: Re: emma watson

To je pravda Emma je fakt moc dobra herecka myslim si ze je i hrozne hodna a mila Emma Charlotte Duere Watson je UZASNA *14* *14*Kdo ji nema rad je fakt blbej protoze je to vyjmecna holka s velikim talentem............. *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: emma watson

přesně *14*
        • vashley

Re: Re: Re: emma watson

soiuhlasím *8*
  • maryka13

Všechno nej:)

Všechno nej Emm:) hodně lásky, peněz a hlavně ZDRAVÍ!!!!! *3* *4* *14*
  • co na to rikas
  • jo preju ji to *3*
  • Emm

Emmička je upa největší zlatíčka! Je nádherná, hodná, milá, vtipná prostě upa supr!!!!!!!!Miluju ji! *4* *14*
  • ona je ...

Ona je *4* anděl
    • roselafendo

Re: ona je ...

Jj naprosto souhlasím, je báječná... *4*
    • Re: ona je ...

jj to teda *4*
    • Re: ona je ...

s tim s tebou souhlasim, že je *4* anděl *14* *14*
  • ona je boží *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit