-
Emma
Hele kdyby někdo našel zajímavé stranky o Emmě nebo O HP kde by toho bylo dost na stahnutí tak mi ji prosim pošlete na mail.....diky moc šem -
www.emma-watson.cz
-
JSEM UPLNĚ NEJVĚTŠÍ GANGSTER....
CHLAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dost už.... Stát se může cokoliv.... Naděje umírá poslední... Do boje!!!!!!!!! -
emma watson
Emma je skvela herecka mam ji moc rada mam plagaty vse a ted jsem cetla ze chtela brachu nacpat az byla pry historicka na modelingovou agenturu dokazala to a novinari ji ted furt pomlouvaj hrůůůůůůůůza *9* -
-
Re: emma watson
Tj,jí každý pomlouvá.... prý na natáčení HP 6 každeho štvala.To vůbec není pravda *9* *9* *9* *9* *16* -
-
Re: Re: emma watson
jj máš pravdu já tomu taky vůbec nevěřím !!! je to milášek a navíc je hrozně krásná !!! *14*
tak roztomilá herečka nemůže bejt na nikoho hnusná, já tomu pstě nevěřím a nikdy nebudu !!! *16* *8* *14* -
-
Re: Re: Re: emma watson
To je pravda Emma je fakt moc dobra herecka myslim si ze je i hrozne hodna a mila Emma Charlotte Duere Watson je UZASNA *14* *14*Kdo ji nema rad je fakt blbej protoze je to vyjmecna holka s velikim talentem............. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: emma watson
přesně *14*
-
-
Re: Re: Re: emma watson
soiuhlasím *8*
-
-
-
-
Všechno nej:)
Všechno nej Emm:) hodně lásky, peněz a hlavně ZDRAVÍ!!!!! *3* *4* *14* -
co na to rikas
-
jo preju ji to *3*
-
Emm
Emmička je upa největší zlatíčka! Je nádherná, hodná, milá, vtipná prostě upa supr!!!!!!!!Miluju ji! *4* *14* -
ona je ...
Ona je *4* anděl -
-
Re: ona je ...
Jj naprosto souhlasím, je báječná... *4* -
jj to teda *4* -
s tim s tebou souhlasim, že je *4* anděl *14* *14*
-
-
ona je boží *4*