Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo vážně ty mc geniusi blbečku emma waston je ta nejlepší herečka na světě a na tom vánočním plese jí to fakt sluší a jestli se mi budeš ještě jedno smát tak uvidíš jaký ti sem napíšu hrozný věci ti blbečku *16* a mimochodem vtipná přezdívka už tak sis měldát za přezdívku prase kaka *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Emma Watson je dokonalá, moje nejoblíbenější herečka, je strašné krásná, milá... Prostě<3
    Happy Birthday
    I když to nemůžeš přečíst, jsi mi vzorem :)*
  • sory

Vy jste se povedli vsichni chcete jenom nahou emmu,je to kost to jo ale vy si myslite ze by se fotila naha a vsechny jeji nahe fotky by pustila do sveta tak to jste vedle sory.
  • Obrázky

Prodám nebo vyměním doopravdy početnou sbírku H.Pottera(od 1.dílu)+něco o Emmě.Já sbírám Liv Tyler,Kirsten Dunst,Keiru Knightley,Kate Beckinsale,Cate Blanchett,Natalii Portman,Mirandu Otto(Eowyn) nebo Jen Aniston.Tak pokud máte chut. *3*
  • ja nevim c tady rika do fotek nemusime bej t ani nadreny *13* ani ji milovat no proste sice vime ze s ni nikdy nic mit nebudeme no ale pokud si nikdy nemel nikoho kdo byl neco jako tvoje platinova laska tak to nevypovida o nasi ale o tvoji urovni trotle proste se nam libi a i kdyby nebyla hezka bez [mejkapu] tak proste je hezka na fotach a kazdej ma neco jako platinovou lasku nebo idol takze je tvoje inteligence tak 80IQ*1*. no jo bez se lecit :D *3*
  • Emma

Emma je super holka,není to nějaká namyšlená holka,která si myslí,že je nejhezčí na světě.Taky nikdy neodmítla žádost o autogram,a tak by to měly dělat všechny hvězdy. *4* *4* *4*
    • Re: Emma

Jak to můžeš vědět, že nikdy neodmítla autogram?Jestli to máš z medii nebo webu tak to fakt neni moc duveryhodny *13*
      • Re: Re: Emma

Emma opravdu nikdy neodmítla autogram!! Mě kámošce,..... Poslala autogram!! *14*
        • Re: Re: Re: Emma

Já jsem ji psala a už je to jak dlouho a nic! Ani Daniel(harry)neoslal! *9* *9*
        • Re: Re: Re: Emma

Já si myslim,že dycky jak jsou ty davy lidí co chtějí podpis tak nějakej ten autogram MUSELA odmítnout nestihla by se podepsat všem... *3*
  • acaciia
    Mohu se zeptat proč má ve filmotografii Popelku, roli Popelky, když tam nehraje? Roli Popelky má Lily James a ne Emm ..
    Jinak Emma je úplně boží *14* Mám ji moc ráda *15*
  • Emma je kráska!!!

Emma je opravdu nejkrásnější holka na světě!!! A je děsně sexy ty jo s tou bych chtěl chodit to bych si užil !!! :-)
  • ...

Mrťos pěkná....nejhezčí...
  • Emma je ta nejlepsi herecka vsech dob s marilin monroe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit