-
Emmo jaky mas E-mail. -
Je jedním slovem úžasná. Je to pravý vzor pro dospívající. Jako herečka mě neuvěřitelně baví a je moc hezká. Nejvíc se mi, ale líbí její povaha ve skutečnosti. Když pro někoho dělá rozhovor, je vidět že je velmi inteligentní.
*1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* -
-
To spíš výborně hraje v Harry Poterovi. *2*
-
-
Emma je dokonalá! *4* chytrá, krásná, rozumná, má rozhled etc.. mohla bych vyjmenovat 1546125168 vlastností Emmy. Jako herečky si jí moc vážim!!! Líbilo by se mi kdyby se dali s Ruppertem dohromady, protože k sobě mají blízko *14* Jo a co se týče jejího stylu? Nádhera. Fakt nemam slov *4* vždycky krásná a upravená *3*
Mám tě ráda Emmo!* -
Happy Birthday to you :33 svělá herečka, nádherná holka.. tolik jí závidim... skvělý role *14*
-
Emma Watson je úžasná :) nejkrásnější a nejsimpatictější zbožnuju jí *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* doufám že bude hrát v hodně filmech (dobrých) jako Hermiona byla nejjlepšé :) Balletshoes byly taky dobrý a tedka bude hrát s Loganem Lermanem už se mooooc těším *14* *14* *14*
-
-
ahoj mam upně stejný názor :-D
-
-
vlasy
no ja si myslím že Emmě více slušely ty dlouhé vlasy s těma krátkýma vypadá taková starší doufám že si zase nechá narůst dlouhé vlasy *3* -
-
Re: vlasy
Taky doufám s dlouhejma vlasama byloa krásná chápu chtěla změnu kvli Hermione si je predtim nesmela ostríhat ,ale myslím si že jí to ted nesluší. ,D Ale jak tu bylo napsalné je o věc názoru. -
No to je ,ale jen věc názorů ,protože mě přijde s těmi dlouhými vlasy taková nijaka je pěkná ,ale tak obyčejně pěkná a právě že s jak má ty vlasy ted tak vypada moc dobře a o moc hezčí nez před tím je taková zajimavější a pohlednější.
*4* *4* -
-
Re: Re: vlasy
Přesně, taky se mi stěma krátkýma líbí mnohem víc, s těma dlouhýma vypadal až trošku barbínoidně *15* -
Ja s tim urcite souhlasim a ten komu se moc emminy vlasy nelibi tak at si polibi prdel
-
-
Rozhodně s tebou musím souhlasit s těma krátkýma vypadá docela divně no *7* -
-
kdyby něco tak jí to moc sluší podívejte se na svoje vlasy a pak něco říkejte *16* *16*
-
-
-
Jako herečka je fakt dobrá. Moc se mi líbí Harry Poter. *3*
-
emms
Jo...mam ji rada,,moc rada jako herecku *14* je super...chytra.hezka .slavna ..co vic si jenom prat??? *1* *1* *5* *5* no ale nemislim si ze je namislena jako treba paris hilton *15* *15* myslim si že její filmografie se bude jenom a jenom rozrustat.... *4* ale neumim si ji predstavit jenom ve filmu jak bude libat rona ...chudak *1* ale zajimalo bi me jestli ma neco treba s danielem.. *7* nemusite se nastvat....jen me to tak napadlo *4* ale je to moje druha nejlepsi herecka... *3* -
-
Re: emms
ježiš ty jsi ale blbá!!! fakt neuveřitelné!! npř: bi se piše BY!!! namislená se píše NAMYŠLENÁ...radeji čus *3* *13* -
-
Re: Re: emms
jj,trapny *13* -
-
Re: Re: Re: emms
jéžíííš ne každej je dokonalej v češtině ne??? jo sou to sice hrubý neodstatky ae důležitý je co píše a ne jak to píše...proboha lidi vzpamatujte se... -
-
Re: Re: Re: Re: emms
SOULASIM,VY Z TOHO DĚLÁTE VĚDU..
-
-
-
-
-
Ahojky!
Ahoj, souhlasím s tebou MEW-C4, Emma je prostě ta nejlepší a nejkrásnější herečka a dívka na světě! -
Happy Birthday:) <3
Emma je nejlepší a nejkrásnější herečka!