-
Byl jsem s ní
Jelikož pracuji jako fotograf v převážně v zahraničí (myslím V.B. a okolí), seznámil jsem se tam s herečkou Emmou Watsnovou, je prima, je s ní sranda, a je hodně zajimavá. Při našel rozhovoru do britských novin o novém filmu jsem udělal 20 fotek. Kdo je všechny chce ať se ozve. !!Ale budou pěkně drahé!! Nejsou starší než 3-týdny -
tož napiš její e-mail
-
nahá
Prosím, prosím, kdo máte fotku nahý emmy watson,pošlete mi jí prosím na email. Díky díky díky. -
bobika
Má uplně supr eroticé fotky. *14* -
-
Re: bobika
žádný nemá *16* nwm co kecáš -
-
Re: Re: bobika
Přesně...Emm žádný takový fotky nemá...a jestli někdo ňáký našel, tak to jsou samý fotomontáže...trapný... *13*
-
-
-
holka je to geniální a krásná, ... Hery Potrat je odpad
-
Znám Emmu osobne!
Znám Emmu osobne je to fajn holka molh bych s ní chodit ale má na me malo casu. Rada nosí roztomile kalhotky nebo sexy tanga. -
pravda
Ti co říkaj že obrázky nahý Emmi nenejdete,to bude asi normální inteligentní člověk.A ti co pořád chtěj obr.nahý Emmi jsou opravdu trapný.Jak už to tady někdo říkal Emma je slušná a chytrá holka. -
SOUTĚŽ
Ahoj fanoušci Emmy Watson-podpořte svojí hvězdu v soutěži o nejkrásnější herečku a to přímo tady
http://parketa.blog.cz/0907/nejhezci-herecka-1-kolo#komentare stačí dát hlas *3* -
cože??? *8* ona je i zpěvačka? o tom jsem nikdy nevěděla!jenže moment mě by zajímalo jestli je to vůbec pravda ,protože dnes si může každej z každýho klidně dělat p*del *12*
-
-
Ano Renuš, tu informaci jsem přidala já a opravdu si nedělám srandu :), samozřejmě nezpívá nic velkého, ale nazpívala 2 písničky s Benem Hammersleyem. Stairwell Wall a Pantomime. Navíc nedávno v jednom rozhovoru řekla, že zpívá velmi ráda a tak já osobně doufám, že ke své úspěšné kariéře herečky přidá i tu kariéru pěveckou :).
-
-
foto, prosím.,.
Ahojky všichni, prosím Vás pošlete mi foto od Emmy Watsonové, ona je fakt príma a když nemáte foto, tak mi pošlete nejlepší adresu na její foto na její galerii, prosím napište, já mám už od ní kolem 500 fotek stáhnutých v počálu a chtěl bych jic víc, já o ní totiž dělám články do Mladé fronty Dnes a dneska to vydání co je o Potterovi, tak ty foto co tam jsou, jsem dával já a já potřebuju jenom foto Emmy Watsonové, já o ní budu dělat článek, dík prosím co nejdříve se ozvěte na mail Mikisek007@seznam.cz, děkuji ještě jednou a krásný zbytek dne.