Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší *4* *14*
  • Tip

Na stránce www.veritaserium.com Jsou 4Trailery a reportáže atd.Je to Ang.-stránka harryho pottera.Podivejte se tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!§§§§§§
  • Herniona je nejky

Emma Watson je moje nejoblíbenější herečka a Hermiona je moje nejoblíbenější postava máme s Emmou hodně společného je ve stejném roce jako já a je jí jako mě mám jí moc ráda *3* *3* *14* *4*
  • co? *8* ona je ostříhaná? proč?
    • Dan_Volf
      Naštěstí už jí to zase dorostlo :D Toho samého jsem se divil u Jennifer Lawrencové *14* *1*
  • Ema

Ema je opravdu velice pekna a svou hereckou postavu zahrala primo skvele!Je proste superrrr!!!
    no tak sem ji zkusil napsat a vypada to ze to je ona...sice sme spolu nak moc dlouho nebavili za chvili mi totiz rekla ze musi jit ale vypada to ze je to opravdu ona:)
  • Emm

Emma je nejlepší.Byla jsem ted v kině na HP 5 a zahráli to všichni uplně suprově *1*
  • jo a omlouvam se za to jedno _m_
  • Emma

Emma je to nejlepsi...nejhezci...fajnova holka...jakou jsem kdy viddel...mam doma jeji filmy ve kterych hrala...jenom na Harry Potter a Fenixuv rad jsem byl uz vic jak 8...a furt na to musim chodit....protoze je nejkrasnejsi a nejhezci....nikdo se ji nevyrovna...
    • Re: Emma

maš pravdu *4* *4* *4* *4*
  • holka je to geniální a krásná, ... Hery Potrat je odpad 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit