-
...
Za těch 5 dnů se to určitě nezměnilo, protože já už to vím pěkně dlouho, prostě máš jen staré informace. Stejně jsem hrozně ráda, že Emma natáčí dál, Hermiona je totiž moje oblíbená postava z filmů a logicky i z knih, Emmu už jsem si oblíbila a v její roli už si nedokážu představit někoho jiného i v těch ostatních rolích. Ti hlavní herci jsou prostě NENAHRADITELNÍ!!!!!!!!! *3* *4* *15* *4* -
Láska
Jsem vojta a prohlašuji že Emma je nejhezčí holka na světě. -
Narodila se v Paříži!!
Cha tak to je dobrý...Emma má skoro 2000 fanoušků a profil tu má už několik let, a ještě si za tu dobu žádnej nevšim, že má naspanou v životopise totální kravinu - že s narodila v Londýně...a přitom tu Paříž má i v základních údajích...ale Wendy to koukám konečně spravila...fakt divný některý osobnosti maj tisíce fanoušků a všichni píšou jen kraviny do diskusí místo aby upravovali životopis a kraviny uváděli na pravou míru... *7* -
-
Re: Narodila se v Paříži!!
Jo BLIK narodila se v Paříži, ale žije v Oxfordu - jinak ale životopis byl dobře napsaný už dlouho *4* -
-
Re: Re: Narodila se v Paříži!!
BLIK Tak to se teda pleteš - v tom životopise jsem ten Londýn přepsala na Paříž asi před týdnem... *4* -
-
Re: Re: Re: Narodila se v Paříži!!
Ale toto se těžko dokazuje - leda by ses musela zeptat správce co to schvaloval..takže to necháme bejt..narodila se ve Francii, žije v Anglii *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Narodila se v Paříži!!
*3*
PS.: Musel
-
-
-
-
-
Pošlete mi nahou Emmu na james12345@seznam.cz děkuji předem
-
pošlete mi Emmu nahou na tronda.P@seznam.cz
-
Já jsem byla vykulena!'kdyz se vdala s ronem!;(prala jsem ji to s harrym!;)
-
SOUHLAS
Samozřejmě, že souhlasím s HLAS Z NEBE. Musíme se vyjadřovat slušně. Napíši tedy svůj názor, který tu prezentuji již dlouho, ale trochu to shrnu: MEW-C4 se mi znelíbil hlavně proto, že lhal. Vzpomínáte přece na to, že říkal, že má kontakt na Emmu Watson? Jediný kontakt, který jsem našel byla adresa do studia. A také si myslím, že se MEW-C4 nechal moc vyprovokovat, prostě my není sympatický, abych to prezentoval slušně. *4* -
-
Re: SOUHLAS
Souhlasím s tebou.Každý mame ke druhému jisté výhrady.Proto navrhuju začít debatovat o Emmě a třeba i o novém dílu Harryho Pottera *3*
-
-
Pošlete mi nahou emmu plz.
-
prosba
nemá někdo jěště nějaké fotky emmy watson než je http://vrc.wz.cz/emma.JPG *1* *4* *5* *14* *14* *14* *5* *5* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *5* *5* *5* -
Emma
Jste uchylaci nebo co?Taky by se vám to nelibilo.