-
prosba
posli mi to ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkk -
;)
na to jak je mladá tak bezvadně hraje určitě mě osobně v H.P. oslovila *3* -
-
Re: ;)
jak vůbec u h.p. může být řeč o nějakých hereckých výkonech? Když jsem viděl fénixův řád tak mi bylo za Radclifa nebo mjek se jmenuje trapně nic horšího sem neviděl. Je pravda že Ema není nejhorší ale h.p. v podstatě nemá žadný herce ale jen děti který měli v dětsví obrovskou kliku že si je vybrali do jejich rolí a jejich sláva s h.p. stejně skončí budou v nějakým londýnskym divadle a v kině je určitě neuvidíme a na to si klidně vsadim poslední halíř -
-
Re: Re: ;)
Hmmm..tak to o ten halíř určitě přijdeš *15* -
-
Re: Re: Re: ;)
přesně... *15*
-
-
-
-
Pjosím pošlete mi ji nahou na HonzaMarek10@seznam.cz díky!
-
mily kapiku,na tom podle me neni nic divneho protoze na techto strankach clovek nikdy nevi jestli je to pravda u clenu skupiny black eyed peas ani nenapsali ze je tam i fergie i kdyz tam je uz aspon 3 roky takze se tyto stranky asi moc neobnovuji
-
Emma
Prosim poslete mi nahou emu watson. -
a mohli byste dat emme,danielovi i rupertovi nejaky aktualnejsi fotky kdyby se o tom dozvedeli asi by jim nebylo prijemne ze sou tady jak mali mimina.
-
v ty fotogalerii je skoro vsechno fotomontaz a ta holka ve spodnim pradle tak to nebyla vona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *10* *10* *10*
-
Pošlete mi nahou fotku Emmy na email adanos3@seznam.cz díky moc
-
Je fakt pěkná a hrát umí dost dobře. *14*
-
to kajik
mily kajiku,me to prijde divny.nerikam ze kdyby jen na techto strankach psali datum 15.4.1990 ale kdyz to pisi vsude na strankach o ni tak uz to divny je nemyslis?