Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosba

posli mi to ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkk
  • ;)

na to jak je mladá tak bezvadně hraje určitě mě osobně v H.P. oslovila *3*
    • Re: ;)

jak vůbec u h.p. může být řeč o nějakých hereckých výkonech? Když jsem viděl fénixův řád tak mi bylo za Radclifa nebo mjek se jmenuje trapně nic horšího sem neviděl. Je pravda že Ema není nejhorší ale h.p. v podstatě nemá žadný herce ale jen děti který měli v dětsví obrovskou kliku že si je vybrali do jejich rolí a jejich sláva s h.p. stejně skončí budou v nějakým londýnskym divadle a v kině je určitě neuvidíme a na to si klidně vsadim poslední halíř
      • Re: Re: ;)

Hmmm..tak to o ten halíř určitě přijdeš *15*
        • niki3

Re: Re: Re: ;)

přesně... *15*
  • Pjosím pošlete mi ji nahou na HonzaMarek10@seznam.cz díky!
  • mily kapiku,na tom podle me neni nic divneho protoze na techto strankach clovek nikdy nevi jestli je to pravda u clenu skupiny black eyed peas ani nenapsali ze je tam i fergie i kdyz tam je uz aspon 3 roky takze se tyto stranky asi moc neobnovuji
  • Emma

Prosim poslete mi nahou emu watson.
  • a mohli byste dat emme,danielovi i rupertovi nejaky aktualnejsi fotky kdyby se o tom dozvedeli asi by jim nebylo prijemne ze sou tady jak mali mimina.
  • v ty fotogalerii je skoro vsechno fotomontaz a ta holka ve spodnim pradle tak to nebyla vona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *10* *10* *10*
  • Pošlete mi nahou fotku Emmy na email adanos3@seznam.cz díky moc
  • Je fakt pěkná a hrát umí dost dobře. *14*
  • to kajik

mily kajiku,me to prijde divny.nerikam ze kdyby jen na techto strankach psali datum 15.4.1990 ale kdyz to pisi vsude na strankach o ni tak uz to divny je nemyslis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit