Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emma je fakt pěkná ale proč začala fotit nahí fotky
  • Emma je opravdu krásnáááááááá holka , ale radil bych vam kdo jí TOUŽÍ vidět a kdo je do ní fakt blázen(a to jí viděl jen na plátně nebo na netu) , raději to nedělejte , neboť pak se z toho pose.... a budete skákat z nejbližšího mostu. Já jsem do ní taky blázen , ale JÁ vííííííím , že na ni nemám a vy ostatní nejspíš taky ne-e (BEZ URÁŽKY) . Jinak film Harry Potter zbožňuju a herci tam hrajou skvěle VŠICHNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Starosti

Jse mi sice 13 let.ALe Emma je vazne kocka.Je i herecky dobra.V soucasnosti slavna a bohata.Jenze za nejakou dobu se Emma muze zmenit v trosku a to nemyslim jako urazku,ale spise jako teorii.Protoze detske hvezdy vetsinou na skoncej kvuli drogam a to se muze stat i Emme....
  • spatna a dobra

Pavlinka: ja stebou absolutne souhlasim ono i kdyby se s ni nekdo znal tak s nim chodit nebude s nikym jinym nez od nich z anglie chodit nebude ale mam dobrou ale i spatnou spravu nejdriv dobra mam e-mail ze kteriho odepisuje ona a ne nejakej ten ja nevym kdo to jinak odepisuje hmm myslim nejakej mluvci a ted ta sspatna: nereknu vam ho:) stejne na co by vam byl kdo ho chce tak at sem napise ale dam ho jen 1. trem a z podminkou ze ho nikam nenapisou
  • emmu mam fakt rada dobre vipada a je aj skvela herecka a neni pravda ze bez make-upu vypada hrozne vydela sem nekolik jejich fotek bez neho takze... jo mimochodem jak se rozplyvate nad tou fotkou s emmou ve spodnim pradle tak to neni ona jen tam ma pridelanou hlavu...
  • Proc vsichni tak lzete?Kdo ma jeji adresu,tak at ji tady ukaze a potom mu budu verit!!!
  • rasismus

Lidi, já vám něco povím: Toto forum sloužilo k tomu abychom se bavili o Emmě Watson, ale rozjelo se to směrem kam jsem to opravdu nečekal. A to je dobře!!!!! Jsem opravdu netušil, že tady budeme řešit otázky co se týče rasismu... Myslím, že tento problém by se měl řešit daleko víc. Jestli je to problematika našeho státu, tak bych to opravdu řešil!!!!!
  • Jo možná tak do studia,ale já mysle domů,so Oxfordu.Vjednom rozhovoru řekla že jí tu adresu zjistili,ale nikde jsem ji nenašel.
  • Je to prostě nejlepší herečka z Harryho Pottera
  • pokec66: tak ale musis chvilku hledat ja ji nasel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit