Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky Všechny zdravím.Emmu se mi mocínek líbí jako herečka.Je dost dobrá.Ale je fakt jen normální holka. akorát má makeup.Nevěřím moc těm, kteří říkají že se s ní znají, prtože mi to připadá jako pěkná kravina, ale nic ve zlém. Jestli mi chcete někdo dokázat že se s ní znáte, stačí mi napsat e-mail s nějakou fotkou která není na netu. Zatím pá pá
  • http://tinyurl.com/pn6d24x
  • nechci vám kazit iluze ale Harry Potter 5 se v čechách natáčet nebude protože danielovi rodiče měli o syna strach a tak se natáčení tady konat nebude a budou natáčet někde jinde!!!
  • Emmička

Je pěkná,ale v tom filmu to s tim učenim přehnala.Mám asi 70 fotek s ní. Už musim zrovna dávaj Pottera 3. Pá pá.Maty vás zdraví.
  • xxx

asi se odpojím od týmu v.j.,Jakub,AL-ARABIA a Hlas z nebe.Nepatřím mezi ty,kteří mění názory jako ponožky a proto nebudu ani s w?j?,Kajubem,AL-AMERIKA,Hlas z pekla ani s máslem-c4.Zaujímám neutrální stanovisko stejně jako Niki,Jimmy a pokud se připojí i Tunisian.
  • Emma a vy.

Vy všichni kdo tu píšete a říkáte že máte její číslo tak ste do ní srašně zabouchli a zavidíte ji! Když sem viděla 1 díl tak se mi strašně zalíbil a chtěla sem si ho koupit 2 3 i 4 jso prostě su per a Emma by se nezabývala nějakýma klukama u kterých by věděla že to je jen tak na frajeřinu.Takže když sem viděla 4 tak sem volala strejdovi do Anglie aby mi zařídil letenku konala se tam totiž no však vy víte podpisy a tak mám podpisy od všech a ješte i od jiných když sem viděla Emmu tak sem ji dala deníček a ona se mi podepsala všich ni vypadali tak nějak spokojeně a vůbec se nepřetvařovali.Mějte se fajn a všichni sou prostě super!
  • ................................... .....

Přesto se však zastanu kohokoliv na koho někdo zaútočí
  • NAHA EMMA

LIDI NEBUDETE TO VĚŘIT ALE JA SEM NAŠEL EMMU NAHOU POKUT NEGDO CHCETE OBRAZEK TAK SI NAPIŠTE EMAL JA HO VAM ZAŠLU E LE JE TROŠKU MALE TE OBRAZEK ALE DE TAM VIDET EMMU JESLTI TO JE ONA TAK JA TOMU TEDA NEVĚŘIM FAK NE MUSITE SE UJISTIT OSTATNI
  • Hele číslo na emmu nebo ňákej kontakt na ni seženeš celkem lehce, ale je v tom jeden háček nikdy nenajdeš její osobní číslo a proto máš hodně malou šanci že si s ní popovídáš. Jinak určitě se dá sehnat i její osob. číslo, protože v různejch rozhovorech popisuje jak jí volá kde kdo. Já už jsem skoro ztratil naději že ho kdy najdu, hledal sem ho opravdu dlouho a to nemluvim o hodinách ale o dnech. Jinak si myslim že i kdyby byl někdo do em zabouchlej tak je to jeho věc, a já osobně bych se za to nestyděl.
  • to je nejhorší stránka na který jsem byla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit