-
ses kocka
napiste mi prosim na email jakub.smejki@seznam.cz prosim napiste mi alespon to nebo jenom neco jeji e mail a cislo a le hlavne email jenak je to super kocka -
JE DORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!je dobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!je dobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
-
SENZA EMMA
Emmu Watson mám ráda, role v Harrym Potterovi zahrála ssenzačně ve všech dílech co zatím byly natočený. *4* Souhlasím s roselafendo! -
Dnes je ti krásných 22 let a já ti k nim přeji, vše nejlepší a hodně zdraví, málo problémů s novináři, a ať si najdeš chlapa, kterého budeš milovat do konce.
Tvá věrná fanynka, Aneta -
nej nej nej nej nej nej nej nej krásnější holka
Mě se už, ale od prvního dílu strašně líbí ale nejen líbí přímo jí miluju Emmu Watson filmi Harry Potter jsou nejlepší a její postava také, je to nejlepší film pro mě ,já jí strašně z celého srdce miluju hraje ve filmu nejlépe kdybych jí měl hodnoti a posílat SMS tak bych jí posílal SMS co nejvíc můžu vím oní všechno ale ne e-mail ani číslo na mobil ,ale vím jaký má,ale mám nějaký e-mail ,ale nevím jestli je její zjišťuju to v lětě poletím do Anglie tak doufám že jí tam uvidím jestli jo tak si nafoti hodně fotek a budu snažit se jí představit. I LOVE YOU EM. -
sorry
takže mír,v.j. -
Emma
Já ji tak závidím! -
Narozeniny
*3* Všechno nejlepší k narozeninám! *3* -
JUHŮŮŮ
šťastné narozky Emm!! *14* -
HaPpY bIrThDaY
Všechno nej,nej,nejlepsi Emmo moje,miluju te,jsi moje zlaticko,takze jeste jednou vsechno nejlepsi *MUCK* *14* *14* *14*