-
For AL-ARABIA
For AL-ARABIA: Díval jsem se na tvoje stránky a jsou v klidu, jen pokračuj... *3* *3* *3* -
-
Re: For AL-ARABIA
Jj, ja na ně jednou mrknul, ale bylo tam tehdy ještě BIG kulový.... a ted kdyz tam prej neco je, nemuzu najit tu adresu *15* *1* *15* ............. Jo, ja mam taky stranku, dvě, ale jedne tak nejak ceka na sponzory.... (ta prvni) a ta druha je tridni, jeste ji dodelavam, ale sem nemocnej a na komp lezu tajně, a nestiham ji dodelat. http://scifiafantasy.webzdarma.cz a http://8-a.webzdarma.cz *5* -
Re: For AL-ARABIA
Jj, ja na ně jednou mrknul, ale bylo tam tehdy ještě BIG kulový.... a ted kdyz tam prej neco je, nemuzu najit tu adresu :D
-
-
Spameři
Co takhle přestat spamovat ;) Emma si vaše vzkazy asi těžko přečte ;) -
-
asi mas pravdu keby si aspon raz nasla cas na nase odkazy je to skvela herecka *13*
-
-
jj to musis furt volat dokad tam nebude me se to povedlo 1 tam byla akorat sem se jí zeptal jestli je to ona a pak sem jí tam česky řekl neumim anglicky ja se učim němínu a položil
-
Ahoj vliv ji je 24 ona je 1990a ted je 2014
10 +14=24 -
-
Liv
-
-
Emma Watson
Miluju jí je uasná a navíc umí skvěle hrát. -
Emma Watson je skvěl herečka a moc se mi v Harry Potterovi líbila - navíc si myslím, že ikdyž ten film byl o Harrym tak nejlepší čarodějka byla právě ona ;-) Harry když byl v problémech, tak Hermiona ( Emma ) pomohla a nejen Harrymu. Nemáte prsím na ní někdo e-mail? nebo nevíte kde ho seženu, abych si s ní mohl dopisovat? Děkuji moc...
-
-
nechci rejpat, ale myslíš, že na tebe bude mít čas, když tě ani nezná? *1* taky bych se s ní ráda potkala a povídat bych si s ní mohla hodiny a hodiny.. o módě, a klucích a tak *4* napsat jí určitě můžeš, ale počkáš si na její odpověď, pokud ti vůbec odpoví. Ale nechci ti brát iluze *3*
-
-
Já se hlásím na Oxford a jestli mě vezmou, tak s ní budu chodit do školy :D
-
-
tas stesti
-
-
-
-
To: Michal Norek
Michale, pisni mi pls na ten mejl... -