-
Všechno nejlepší k Tvým 22. narozeninám. *3* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mam jeji cislo
Mam dokonce jeji cislo ale casto ho meni to docela chapu.Pise mi ja ji taky ale sms me stoji 12kc takze jen nekdy. -
emma a kristen
jsou stejne stare a ve stejnem
mesici..parada:)..kdo je lepsi? Ze stmivani bella nebo Harryho pottera hermiona?...beru bellu:) -
-
Re: emma a kristen
Já myslím že Emma. -
-
Re: Re: emma a kristen
ahoj ema hraje v stmívaní ? *7*
-
-
-
Emma je vážně krasná,ale myslím,že kdyby vyzážisti vytáhli nějakou obyčejnou holku a plácali na ni 4 hodiny make-up a pořád jí říkali jak se má chovat,vystupovat,určitě by se tu objevily podobné příspěvky jako ty ktëré jsem četla.Jsem Emmina velká obdivovatelka a i já se těžko bráním tomu že bych chtěla vypadat jako ona a mít stejnou kariéru,ale že se s ní setkáte je nepravděpodobné,natož to aby jste se s ní seznámili blíže.To je téměř nemožné.Nechci vám brát naděje,vlastně je nechci brát ani sama sobě,ale Em není jediná na světě co by za něco stála.Třeba je to úplně blbá kráva když kolem ní není bulvár.
-
vsechno nejlepsi
vsechno nejlepsi k narozkam Emmo *15* *15* -
emma w
Emma je moc dobrá,protože je jem o pár mesíců mladší a už něco dokázala!!! -
For AL-ARABIA
Souhlasím s tebou.Nesouhlasím s Jakubem v psaní za jiný lidi,ale názory docela v pohodě.Souhlasíš se mnou?? -
Emma je super :-)
-
OMG
OMG Petra ma pravdu je to normalni holka znam ji a chodit s ni nechci jen chci aby jste byly nasrany ze mam jeji cislo a vy ne!!! HA HA HA !!!!!!!!!!! -
Emma
Emma je fakt super herecka!!!!!!! :-)