-
___
Pro toho,kdo to psal, tu mám dvě věci:
1)Snížil ses na Jakubovu úroveň
2)Jakub neni s malym J,pouze s malym IQ *1* -
Chtel byh aby jsi poslal na havalien@seznam.cz obrazek Emmy Watsonove nahou
-
Jako fotky,nebo co?Vždyť je toho o ní všude tolik:)
-
kluk: tak delej no, posilej.
-
je mrtvá
tady máte důkaz...jhe to čerstvý takže se to zetim nikde nevobjevilo...takže tady to je: http://filmkabi.net/index.php/conte nt/view/367/62/ *4* -
-
Re: je mrtvá
to není možný . to by přece neudělala *13*
-
-
emma nahá
Prosím tě pošli mi fotku nahé Emmy Watson -
chtel by jsi vedet? http://vcr.wz.cz/emma.JPG
-
PRO JIMMY
Podívej se na to ze stránky třeba Rickyho. Je ze Španělska a když slyší nějaké rasistické narážky se kterými má mimochodem zkušenosti, nemůžeš se nám divit. To, že je Emma mrtvá je korunovaná chujovina. -
No
Zdravím
Spíše by jste se mohli vzpamatovat vy co jste tu neb Em je fakt dobrá herečka, neb stačí se na její výkon lépe soustředit a poznáte, že to hraje fakt dobře a navíc v Ballet´s shoes to jenom dokazuje, neb role jsou odlišné a do každé se dokáže parádně vžít. Je třeba se na filmy s ní dívat pečlivě a né jen na ukázky jak tady "pan hermafrodit". Em není jen pěkná a chytrá holka, ale i jedna z nejlepších mladých hereček. *3* *3* *3* -
-
Re: No
Ted sem byl v kině na H.P. 6 a je to fakt dobrý i když je konec hodně zkrácenej to nemá chybu moc jsem se bavil. Herecké výkony bych oznámkoval tak Harry 3- Harmiona 2 Ron 1* Ron byl naprosto dokonalej oproti Malfoyovi ktere hraje jako ichtil -
-
Re: Re: Harry
kluku tak ty nevíš......Daniel Rupert i Emma to hrali dobre ale nejlip to hral herec Horacia Křiklana.......HP 6 fakt luxusni film..........
-
-
ty si uplne blba kolik ti je 11? -
jj,to máš pravdu... *3* -
-
Re: Re: No
*1* *1* vy ste blazni y i to je jedno
-
-
Aso! Tak to mě s ní někdy seznam..zdá se, že jí znáš velice dobře. -
-
Re: Re: No
Aaa chytrý frajer se ozval.
Vidím že to ti muselo dat hodně prace no a času *15* *15* *15* *15*
Tady je to opravdu skoro samí vůl. -
-
Re: Re: Re: No
ehm.. samý je s tvrdým Y jako mladý *15* ... jinak souhlasim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: No
chytrej jak frekvence 1 *1*
-
-
Re: Re: Re: No
Jojo, samíííííí vůl to tu opravdu je *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Skoro trefa do černého,moje slova.Lidi by se nejdřív měli pořád podívat a pak pořádně to rozmyslet,než žačnou někoho kritizovat *9* *3*
-
-
Pošlete mi nahou fotku Emmy na email trzicky@seznam.cz dík