-
foto nahe emmy watson
poslete mi foto nahe emmy prosim na Dragon43@seznam.cz nebo aspon adresu kde je takovy foto dik -
A kolik ti je? 15? *15* *1* *1*
-
Pošlete mi fotku emmy watson nahou a ja pošlu lepší fotky na gaga29@seznam.cz
-
Emma!!!!
Emma je náhodou super!!! Nevím co prosi ní máte!? Závidíte jí že je tak úspěšná?
V soukromí je Emma pěkná!! a simpatická!! Vadí vám na ní, že má na kosmetičku na meke-up, že chodí suprově oblečena, má super kamarády je herečka...?Je vidět, že jí závidíte!!! -
poslete mi prosím naky fotky (jedno jaky) emmy na mail xpl@seznam.cz
-
legolasi a jes te neco je ji 15
-
Emma is best
Emma je nejlepší!!!!Moc jí moc ráda,a proč by byla OMG namyšlená? *7* *5* *13* -
-
Re: Emma is best
jo máš recht vůbec není namyšlená *10* -
Re: Emma is best
Já teda taky nechápu, jak může někdo tvrdit, že je Emm namyšlená...jasně, já ji osobně neznám, ale je to vidět ze všech rozhovorů...podle mě je milá a pohodová...a když někdo tvrdí, že je namyšlená, tak jenom proto, že jí závidí...můj názor... -
-
Re: Re: Emma is best
jo to teda není pravda že je nafoukaná *13* je učiněný *4* takových je na světě jen hrstka měly by sme si jich vážit *4* -
Re: Re: Emma is best
nápodobně *3* a namyšlená určitě není když před několika lety poslala mojí ségra autoram z UK *4* jiank nové urážející komentáře této herečky jsem smazala! jsem admin toho profilu *5* -
-
Re: Re: Re: Emma is best
to bude asi tím že nejsem jediná kdo ji moc nemusí! -
-
Re: Re: Re: Re: Emma is best
Dobře...tvůj názor ti nikdo nebere...ale proč sem teda chodíš...??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Emma is best
Bo provokace je to nejpepšy co ludi vymysleli. -
Re: Re: Re: Re: Re: Emma is best
taky si říkám kfyž jí "nesnáčí" já taky nechodím na stránky celebrit které nesnáším *3*
-
-
-
-
-
-
nahá apod.
Kdo máte fotku nahý Emmy nebo podobnou prosim poslat na vyse uvedeny mail. Predem dík. -
Ja byl v lete v Anglii a videl jsem ji bez make-upu vypadá úplně jinak tak že se moc netěšte já jí vůbec nepoznal to zrovna procházela vedle mě až dál sem poznal že bto je ona na ní někdo volal byl to dobrej pocit když kenom tobě zamává jestli někdo chcete fotky a videa mám toho všeho moc tak kdo to chce poslat mile rád posloužím jo a dám vám klidně i její e-mail tak se mějte čau. *14* *1* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
je to užasná herečka ale nevím proč píší že má 24 když má 20 let? *4* *4*
-
-
Je jí 24.
Jinak jí moc nemusím. Je divná , ale moje kámoška jí úplně zbozňuje.
Nechápu!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
-
Why is it weird? The fact that you do not (you're probably the only person in the world) does not mean that you have to tell about who likes and is sympathetic, that is weird !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-