Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emma je nej!!!

Emma je nej holka *4* a kdo tvrdí opak jen žárlí, že je známá herečka, že si může dovolit samí drahý oblečení, že je krásná atd.
  • NAHÁ EMA

prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!p rosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!pr osím! KDO MÁ FOTKU NAHÝ EMMY TAK AT MI JÍ POŠLE NA E-MAIL prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!p rosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!pr osím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!prosím!pro sím!prosím!V
  • Emma?

Nevím z čeho někteří soudíte že je Emma namyšlená, podle mě se to nedá poznat z veřejných vystoupení co dávají v telce. No jinak pokud nemáte co dělat můžete se kouknout na www.povidkyadalsi.estranky.cz *5*
  • Husty!!!

Emma se mi fakt libi, je pekna. Kdybych jo nekdy potkal tak... by to bylo husty!
  • vojta: no a co jako ze je ji 15, myslis ze to nevim? Nechapu proc mi to rikas... *7*
  • aho vsichni co zboznujete emmu watson

nazdar, jestli byste meli cokoliv o emme tak prosim posilej te na bobissska@seznam.cz budu moooc rada a na oplatku taky neco poslu, jo a emma je fakt moc super i kdyz teda neznam osobne...ale stejne, diky moc za vsechno co poslete....zatim pa
  • se do toho neplet *3*
  • Emma

Emma je pěkná HOLKA líbí se mi! *14*
  • je to super holka já bych ju osobně chtěl a vy??????????
  • Eh, to bylo na blackbirda *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit