Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emma

Je vážně talentovaná herečka mám ji hrozně ráda a je to můj idol. Na to, že neměla před natáčením prvího dílu neměla žádné herecké zkušenosti je super a myslím,že co se týče hereccví se hodně vypracovala k lepšímu. Je super!!!!!!!!! *14* *15*
  • parket..a

SOUTĚŽ

Ahoj všichni, Emma Watson je ve finále soutěže o nejhezčí herečku a soupěří s Miley Cyrus, hlas Emmě můžete dát zde
    http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-herecka-finale
  • zato moje je to nocní můra
  • emma

víte o tom že emma má přes 1 miliardu?????

ty prachy dostane až ji bude 21 let.
    jo emička s herectvím končí dohraje filmy harry potter a pujde studovat anglickou literaturu. Takže sbohem Emmo!!!!! *9* *9* *9* *4* *8*
  • ajulina

:)

http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1
    • Re: :)

coze?!emma je stardi nez miley cyrus???te pic miley vypada srarsi a je mnohem lepsi!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Kua lidi! myslite si snad ze kdyby ty fotky byly prave, nebyl by toho hned plny bulvar a nebylo to vsude?! tohle jsou fotomontaze... jsem fanda hp a taky emy, ale zase to neprehanim... nedelam si nadeje ze ji potkam nebo s ni snad budu spat, chodit nebo zit! proste to berte asi tak ze je to nedosazitelny cil pro nas obycejne smrtelniky... ty fotky jsou urcite fotomontaze... kdyby to nebyly byly by toho plne noviny a vsechno, protoze ona je urcite novinari hodne sledovana... takze v klidu
  • Emma je kus

Hrozne se me libi. Myslim si ze je bozi. Jestli nekdo vi jestli k nam nekdy neprijede, tak at mi da vedet. *14*
  • asdasd

*14* *14* Je Fakt SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* ARSENAL *14* *14*
  • emma watson

emma je naozaj super herečka má veľmi veľký talent na herectvo ked si zahrala v harry potterovy ehe *14* *14* *14* *14*
  • Wolové

Když sem se podíval na tyhle strany, myslel sem, že se pozvracim. Většina z vás mi připadá, buď jako malý děti, puberťáci a nebo velký pedofilové. Ani byste nevěděli, jak je mi líto, že musim tohle poslat do voběhu, ale to jinak nejde... Ne že by nebyla Emma kočka, to je jasný, ale takovýhle vzkazy? Je mi z vás na nic!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit