Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Já si myslím, že s herectvím nekončí- spíš si jenom dává pauzu aby se mohla víc věnovat škole a koníčkům. Nebo je taky možné, že si média zase nějak překroutila nějakou její větu z rozhovoru, nebo si tu větu ta média špatně vyložila. To jest jen můj názor. *3* *15* *4*
  • Ja vidim na nejakych fotkach ze az tak zmalovana neni!! *13* Kdo ted nema make-up nebo nema namalovane oci?
    • maskedka

Re:

Já mám namalované oči jen málokdy, ale štve mě, že nemohu mít linky. Ty mi totiž nesluší.
  • Prosím

prosím pošlete mi fotky nahé Emmy Wattson na email
  • Emma moja

Emmo, ses bozi. Miluju te. kdo ma nejaky fotky, tak at mi je so nejdriv posle(dik).
  • em

Emma je super a mám ji fakt rád , je dobrá herečka a jako holka......hmm *1*
  • Mrs.Wesley
    Please prosím prosím prosím prosím *9**9**9**9**9**9**9**9*jděte na Paula Wesleyho!!!!Je to sexxxxxxxy zlatíčko please stojí to za to!!!!a když tak se přidej..do fanklubu
    • Ty jo Mrs.Wesley na každou stránku o celebritě na kterou vlezu vidím tvůj komentář o tom jak se máme kouknout na Paula Wesleyho!!Víš komentáře slouží k tomu abys napsal něco o celebritě u který ty komentáře jsou.A Paul Wesley je docela dost známej kvůli upířím deníkům takže koho zajímá tak se na něj koukne a né kvůli tvejm komentářum!!!
  • A hlavně mlhok/c!
  • má někdo fotky emm?pošlete pls *15*
  • Jaký keci?

Jesli sem to správně pochopil, jaký já mám keci? Žádný!!! A když už sme u toho, Emma neni nic pro kohokoliv z těch, co sem píšou!!!
  • Emmo jsi nej-hezčí -holka *14* -lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit