-
:-)
Je dost pěkná teďkon,klidně bych s ní i chodil,kdybych mohl.Ale jak tak hádám,tak by s ní chodil lec kdo. *4* *4* *4* *4* *7* -
-
Re: :-)
Já třeba ne. -
-
Re: Re: :-)
Ty třeba taky.
-
-
Re: :-)
HObeles, jedinej duvod proč bys s ní chodil je ten, že je slavná. Nauč se rozeznávat pěkný dívky od slavných. -
-
Super, náš tým se dává do kupy. *1* -
Mě se nelíbí jen proto,že je slavná,ale líbí se mi proto,že je pěknáááá,rozumíš. -
-
Re: Re: Re: :-)
To říkáš, ale lidem většinou zamazává mozek to, že je někdo slavnej, ne že je pěknej... tak si to nejdřív v té tvé kebuli srovnej. |-; -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Jenže já to mám v tý svý makovicí srovnaní narozdil od tebe,jak tak vidím!!! *5* *5* *5*
-
-
-
-
-
na jakí stránce najdu další fotky
-
Emma je nejhezčí holka na světě
Emma to je kus co, nejhezčí holka na světě.Co bych za nííí dal -
Totti
E:máš pravdu, ale kdo by nad emmou neslintal -
Stručně
Je to kočka!!! *14* -
Datum narození
Datum narození Emmy není 5.4.1990 ale 15.4.1990.já jenom kdyby to někdo nevěděl! -
Hi, Emma
Your personality is very charming and I am thrilled out of your character Hermione in the movie HP. I'd like to meet with you personally and I would like to create a photo with you. *14* -
MEWC-4
Nemůžu tě najít na ICQ. Pls napiš mě tvý číslo na 271-469-011. DÍKY PŘEDEM -
Banda pedofilů a blbů se zase dala dohromady... jsou tu i některé výjimky(hanso)... vy všichni co ji chcete vopíchat nemáte dohromady ani polovinu IQ co má ona... protože se podívejte co píšete.. mně je 16 a musím říct že kdybych měl šanci tak bych do toho taky šel, jenže tu šanci nikdy nedostanete! možná pokud byste zbohatli a nějak se vám podařilo do toho okruhu dostat ale to je tak málo pravděpodobné, že na to můžete všichni zapomenout... nechci vám brát naděje, ale stejně nikdy žádná nebyla! takže si tohle říkejte v duchu a neobtěřujte s tím okolí... je to hrůza že poslední dobou je net plný takových hnusných perverzních prasat, kde většina z nich je zralá na léčebnu, ústav pro mentálně postižené nebo zvláštní školu! je mi jedno jak na tento příspěvek zareagujete a vím že jediné co individua jako vy můžou udělat je začít nadávat... klidně to můžete udělat ale tím jen potvrdíte to co si o většině z vás myslím! nebudu vám tu říkat ať nepíšete jak byste ji... ale když to uděláte, uvidí alespoň inteligentnější část čtenářů co jste za blba...
-
Je to kocika
Je to kocka ¨nejvetsi *14*