Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar

For AL-ARABIA : Zdravím brachu, jak se vede? Je čas tady udělat trochu pořádek, ne? *3*
    • Re: Zdar

A myslím, že ten yuris.sun by taky potřeboval uklidit v hlavě. *3*
    • Re: Zdar

No supeeer. *15* *1* . Nazdar, já už myslel, že tě tu nepotkám. Přišel jsem si zavzpomínat na staré časy a vidím, že to našeho Martínka nepřešlo. Jo, jo, budeme tu muset udělat pořádek. *1* *3*
  • puspuspusinka

Emmísek !!! =)

Teď mě awe fakt vytočilo jak o Emmičce píšou že je nafrněná a že to o ní říkaj sami Daniel a Rupert že je namyšlená a nesnesytelná já bych jim nejraci nakopla neco !!! Pre nekdo jako Emmička nemůže bejt nafrnnej no a? já bych asi byla tky otrávená z toho natáčení 10 let ?! ona za to nemůže je skvělá a Harry Potter jako film tky awe už chce prostě natáčet něco jinýho prostě jí nabawí natáčet celu hereckou kariéru to samý mno !!! Je úžasná a úžasnou zůstane !!!!!!! Ať si o ní myslí kdo chce svý !!!! *3* *16*
    • Re: Emmísek !!! =)

je mladá a má málo filmů ale je prostě skvela a neni rozhodne NAFINTENA
    • Re: Emmísek !!! =)

maj pravdu *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Emmísek !!! =)

mnoto teda nemaj Emmička je zaltíško *16* *14*
        • ty kráso *1* příspěvky od tebe sou fakt darda *1* *1* *1* musíš bejt asi hodně chytrá *1* *1* *1*
    • maeve

Re: Emmísek !!! =)

Tak pokud to říkají i Daniel a Rupert tak na tom asi něco bude, myslím, že oni ji znají víc než my takže to nemůžem nijak posoudit.
  • Emma ala Heermiona

jj kdo ste neviděl čtvrtej díl tak ho velmi doporučuju, protože tam Emma, když jde na ples, vypadá fakt sexi. A jinak vím, že je to nejlepší a nejkrásnější holka ("slečna"). Je to prostě číča!!!!!:-)))
  • Prosím

Pošlete mi někdo prosím fotku nahý Emmy. Protože jsem se do ní zbláznil. *9*
  • Lidi já jedu vo prázdninách do oxfordu a mám její adresu
  • Evicka

je fajn holka hlavne ve filmu i kdyz jsem ji nikdi nevidela je moc fajnn devce a rada bich se s ni seznamilaa *3* *5* *7* *15*
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12*
  • Wolfino

Nemachři,já mám její autogram
  • Ahoj Evi das mi prosim tvuj e-mail nebo telefonn ses fajn slecna aje stebou sranda jo a pozdravuj dana a ronaaaaaaaaaa.prosimmm ooddeeppiiss mana *1* *3* *5* *14* *7* *4* *3* *4* *15* *8*
  • Vy úchyláci!!!

Každej, kdo chce fotku nahé Emmy je totální úchyl! Myslíte, že bude dávat na internet fotky podobného typu? Hledejte si je třeba až do smrti! Poradím ještě těm, co s ní chtějí chodit: Zapomeňte na to a zakopejte se pod zem! P.S.: Já mám fotku Emmy ve spodním prádle! Heč!!! Tím pádem ale nejsem úchyl, protože neni nahá úplně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit