-
Matt: vole, ja to psla jen ze to tu dole nekdo psal, je to cislo na ni si to zkus mne je to fuk, a dej mi vedet co rikala. A ja sem zase Beran jako Ona.
-
Když tam pi SF ou Harry ron a hermiona tak tam napsaly hemiona
-
V herry potterovy bola najroskosnejsia carodejka pansy perkinson hlavne ked ju hrala genevie gaunt a nie tato vasa hermionka
-
já nejsem stejně starej a ani nemám stejný znamení ale je mi to jedno. Jinak na to číslo volat nebudu jak sem řikal pochybuju že je to číslo na Emmu, spíš to bude číslo na ňakou specialní linku pro chudáky.
-
Emm
Je moc pěkná a také se mi líbí mám 4 díly herryho pottrra a je skvělá. -
-
hmm
To já mám pět dílů!! *1* *5* *3* *13* -
Re: Emm
to mas pravdu *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Hele legolasi to by byla prdel kdyby to číslo bylo fakt em. Ty kráso to bych se asi víš co. Co myslíš přijede někdy Em do Pragy
-
Lidičky,souhlasim s váma kteří říkají že je nej,a nevíte někdo icq na Emmu?? *4* -
-
Re: ICQ
JA HO MAM TAKM MI NAPIS NA EMAIL -
V británii je rozšířenej yahoo. Ptej se kdyz uz na yahoo na emmu. /-: -
Nemám.
-
-
No mewe můžu ti říct že do emmy jsem byl taky zabouchlej, chci ti rict ze je trochu trapný co to tady kecáš. Pochybuju ze mas s Emmou kontakt. Ja ho hledal taky at e-mail nebo icq, skype, msn atd. Hledal jsem ho tak dlouho ze jsem to pak vzdal. Jen mimochodem kdyby jsi emmu znal dobre tak vis ze typy jako ty se ji nelibi nema rady vulgarni slovnik, hlavne taky rika ze nema cas na nic jineho nez na film a rodinu takze pochybuju ze by si stebou vecer povidala pres webku. Mas 2 moznosti bud zapomenout, nebo jet do anglie dostat se přes bodyguardy a vyznat ji lasku. Davej si bacha muze te odmitnout. Emma je moc krasna holka ale neni pro obycejny kluky. *4*
-
For Martin-C4
No alespoň někdo dostal rozum& Matt má pravdu!!!! Já o tom taky pochybuji-o tvých kontaktech s Emmou& Tak jako tak Martine-C4 nepruď a zklidni hormon!!!!!! -
.........
čauky lidi nevíte kdo dabuje emmu watson?