-
Co vy víte
Třeba kluka nema .Takovy typ holky si myslím bude ještě dlouho vybírat a ne s někým už chodit!!!a prota je vždy šance! Em prostě miluju a je fajn! *8* *14* *14* *14* *8* -
lol
Mať tak Vaše problémy... :) V celých komentároch riešiť či jej to viac sekne s krátkymi alebo dlhými vlasmi... :) -
Na fóru AnnaSophia Robb nějaká holka opsala z internetu žebříček (thetoptens.com) kde můžou lidi hlasovat o nejoblíbenější dětskou hvězdu. Ze všech, co jsou, nebo i z minulosti. Emma a taky Daniel Radcliffe a Rupert Grint, jsou od šestého do osmého místa. *3* *4* Annasophia Robb je desátá, na prvním místě je Dakota Fanning.
-
No,já jsem po dlouhodobém zkoumání přišel na její ICQ,ale mail nevim.
-
Svatba Emmy a Daniela!!!!! 4/4
Když Rupert (Ron Weasley) svědčil u soudu pro zplnoletění pro Radcliffa, velmi přesvědčivě dokazoval, že u Dana nešlo o nějaký pubertální rozmar. "Pár dní jsem u něj v přívěsu skoro bydlel. Křičel ze spaní, volal Emmu, pak se mi svěřil, že bez ní nemůže a nechce žít. Vyděsil jsem se, že si chce něco udělat, vypadal dost vyčerpaně, ale řekl mi, že se chtějí vzít a že pro to udělá všechno. Říkal, že tahle přetvářka před médii a při natáčení ho zabíjí." Nakonec tedy rodiče i média postavili před hotovou věc. Samozřejmě jsme se zeptali, jak na to jejich zákonní zástupci reagovali. Dan: "Táta to vzal sportovně, protože se taky skoro musel ženit, i když o čtyři roky později než já. Od mámy jsem dostal facku, ale nakonec se mi omluvila a teď už jenom vedeme boj o bydlení. Máma prostě chce, abychom bydleli u nich. Ale ani my s Emmou nechceme bydlet ani u jedněch rodičů. Nedělalo by to dobrotu." Emma: "Naši to myslím nepřekousli doposud, ale sem na svatbu přišli a blahopřáli nám a táta mi řekl, že nám kdykoli rád pomůže. Věřím, že to máma zvládne, moc Dana miluju, je pro mě víc než rodiče." Našla jsem to na stránce http://www.potterharry.net/view.php?cisloclanku=20 05042704 kde máte i fotky Svatba Dana Radcliffa a Emmy Watson!!! Ve vší tichosti proběhla neuvěřitelná svatba Daniela Radcliffa a Emmy Watson, krátce po jejích patnáctých narozeninách. Jejich dítě (pravděpodobně syn Alan) by se měl narodit kolem října. Veškeré informace o této neuvěřitelné události a o vývoji jejich vztahu se dozvíte v tomto článku. -
zuzik:tak se koukni na net.Tam se to dá najít. A věř,že občas se tam daj najít opravdu zajímavý věci,když hledáš pořádně a nic neopomeneš.
-
PRO VŠECHNY
Je to pro ty bláznivý fanoušky. Emma s váma všema chodit nemůže! Znám hezčí holku!!!! -
je to tady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emma 24 unora přijede de do prahy!!!!!!!!!!!! žhavé informace od žhavého hekra -
Dej si bacha ANO!
Kdo říkal ze všema?Zatím ji tady balím pořádně jen já!!!Tak si dej bacha aladine nebo co si za turka blbeho a jestli znaž hezčí holku tak si to di říkat někde jinde ano!Zbohem vole!!! a Emmu miluju a je fajn beautiful girl *14* *14* *14* *3* -
chandlarka
je to super heračka *15*