Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A...

A neber jméno Boží na darmo! Jinak Bůh je s velkým B!
  • Emmo,docela dobře hraješ.
  • EMMMMMAAAAAA

Emma je nejlepší a nejhezčí holka na světě!!!!!!
  • Emma je proste best baba na svete inak nemate nejaky kontakt na nu?
  • emma

ja nevim ale emma je strasne v poho aj dan! uz cekam na harry potter 5,6,a poslední díl 7.tak awojte
  • monca205

ahoj

Ahoj.sem tu nová *15* *9*
  • kanyk

♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

Doopravdy ji zbožňuju . Nepatří k těm co jsou namyšlený, ona žije svůj život a je to vzor hodně lidí. Nikoho lepšího neznám *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *4* *4* *4*
    • Re: ♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

Ona nepatri k tem namyslenym protoze k tem namyslenym patri Americke herecky ktere si o sobe mysli jak jsou uzasne ale anglicke herecky jak je treba emma jsou daleko chytrejsi a dospelejsi a nemysli si o sobe jak moc jsou uzasne !!!!!
      • Re: Re: ♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

Jak může někdo napsat takovou blbost.Přece nemůžeš vědět jaké jsou nebo nejsou herečky z ameriky nebo Anglie.Každá z nich je jiná. Navenek může vypadat přátelsky a nakonec je to třeba dost dobrá mrcha, takže příště než sem začneš něco psát, tak se nad tím prosím tě trochu pouvažuj....
      • Re: Re: ♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

a jak to muzes vedet, ty je znas??? mozna veris bulvaru ale oni by se museli hlidat 24 hodin denne aby neco neprovedli...tim nikoho neobhajuju ale nemusi byt vsechny americky herecky spatny, a vsechny britsky zase ne dobry =P
  • A jinak

Emmu Watson miluju a je fajn holka a není to žadná lezba a ten co o ní tady říka take nesmysli by tu neměl codělat!!! No a jinak Emmě a všem tady přeju Happy new year 2007!!! *3* *3* *3* *4*
  • A...

a o Emmě to řekl můj přítel, který na tyto stránky nechodí. a řekl to ze srandy.
  • Je suuuuper !!

Hmm,Ema Watson je nejlepsi herecka co sem kdy poznala !! JE i pekna ! :) a už se tesim az bude harry potter 7 druhá cast !! :) a co se tyce tich vlasu tk se mi libili vic tamty dlouhe ae ty kratke se mi tk moc libi :) !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit