Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jestli se s ní někdo seznámí,tak má na to stejnou pravděpodobnost(už z matematickýho hlediska) jako vy.
  • ?!? ??? !! ?

Njn. Co dodat Emma je fajn holka a je boží. *14* *14* *3* *14* *14*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • Hi!

Hi, I am Emma Watson!Thanks everybody!Movie is good and I am teriblle.
    Kecám jsem Tina a neumim moc anglicky ale myslím si že je to super herečka jen málo lidí je koho mám tak ráda asi už několik let. *16*
    • Re: Hi!

Jsi dobře cvaklá. *15* *4* *3*
      • maruu.rytmus

Re: Re: Hi!

aty jseš pěkně blbá... *4* *7* *16*
      • sisimka

Re: Re: Hi!

JO FAKT cvokla *15* *15* *15* *3* *3*
    • Re: Hi!

Boha jeho, tomu říkám inteligentní příspěvek(ironie) *1* děvče, děvče, kdo tě navedl?
  • Sahteene
    Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3* *3* *3*
  • mew-c4

Hmmm

Zdravim
    Delší dobu jsem tu nebyl a tak se divím tomu co tady blbnete. Em neni namyšlená a nikdo z vás ji tady nezná tak nemůže soudit. Dále je to pěkná holka a zároveň dobra herečka, kdyby nebyla tak asi nehraje v tolika nových filmech vy VOLI! *13* Jo a Em v žádném "Step by Step" nehrála, jak by mohla v té době?
    Nic no Em je super a doufejme že to tak i vydrží *3* *4* *3*
    • Re: Hmmm

Jo a vypiš nám ty nové filmy,v kterých hraje ty chytrolíne.....Mrkni se na CSFD,nebo na IMDB.COM......Hrála hlavně v Potterovy....
    • yuris.sun

Re: Hmmm

Přesná trefa,s tímhle s tebou souhlasím
  • a do něj
  • kdo říká,že s ní chci chodit?Já ji jenom přeju všechno nejlepší do života a ani bych s ní nechodil...ale jestli bude mit neco v praze,tak se mozna pojedu podivat...
  • PRO NIKI A MEW-C4

Niki, nazdar. Jsem rád, že jsem tu objevil Křesťana. Doufám, že nejsi taková jako ten vůl MEW-C4, který si myslí, že Emma myslí jen na něj. MEW-C4, znovu ti říkám: Proč bys jí měl zajímat jen ty? Má na světě tolik fanoušků a jestli si ji poslal nějaký dopis, tak věz, že jsi pro ni pouze jeden z mnoha.
  • emma

hi .
    I am Emma Watson .
    thanks everybody.
    what is they favourite movie ?
    my favourite movie is harry potter
    and relic death 1 part .
    hi ! *4*
    • Re: emma

si fakt trapna... =P kdyz uz se chces vydavat za nejakou celebritu tak se první nauc anglicky..."what is they favourite movie?" bože co to je za vetu xD... a skutecna Emma Watson sem nikdy nic nenapise protoze je to ceska stranka =D....
    • Re: emma

relic death *1* *1* *1* no to mě podrž
      aspoň když už píšeš takový kraviny, tak bys to mohla napsat správně
    • wishkatie

Re: emma

neurážej Emmu tou špatnou angličtinou... stejně každý inteligentní člověk ví, že se tady (Bohužel) nikdy neukáže :D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit