-
vše nej k blížícímu se svátku a narozkám Emmo *3*
-
telefon
+447976661702 zkuste nekdo na to cislo zavolat,ja na to nemam...co kdyby to doopravdy byla ona? A přestaňte byt tak uchylny...ja vim ze je moc hezka,ale proste to je hnusny.Ale myslim si,ze setkat se s ni muzete.Nekdy prece prijede do prahy a pokud budete ve správnou dobu na správným místě.... ale s chozením už to bude horší,ale i to je možný.KDDYŽ SE NĚCO CHCE,TAK TO JDE -
Mám ji ráda!
Tahle holka mi byla od začátku sympatická, mám tuto herečku ráda *3* -
-
SKLADAM O NI PISNICKY
JA O NI SKLADAM PISNICKY MAM JICH US DVACET A JE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPEEEEEERRRRRRRRRRRRR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: SKLADAM O NI PISNICKY
seš blázen *1*
-
-
-
http://tinyurl.com/829z8xk ,tenhle odkaz jistě potěší fanoušky Emmy Watson. 22 nejoblíbenějších herců a hereček do 22 let na csfd k 1. červenci, česko - slovenská filmová databáze. Je to s anglickými popisky, kvůli fanouškům ve světě. Pro ty, co neví fans je česky fanoušci.
*5* -
Zdravím
Ja jsem kluk a Emmu a mam ráááád a je to moje oblíbená herečka z Anglie nejoblíbenější!!!! *3* A myslím si,že néni nijak namyšlená nebo tak něco-prostě si myslím, že je normální beautiful girl *3* *14* *14* *14* *3* -
a do něj
-
Pictures
Přidala jsem do galerie pár foteček Emmy,které tu ještě nemáte *13* Objeví se během několika dní *15*
Takže zatim páčko *3* -
Smrdis =-)))..tak sy to uži ;*** *4*
-
A ještě jim dej.
-
???
Emma Watson neni dobrá herečka. Je namyšlená a výkon nulový. Proslavilo ji obsazení ve filmu Harry Potter. To je vše. Neni ani dobrej typ. Jediný, kdo je dobře vybrán podle knížky je Daniel Radcliffe (toho vybrali uplně dokonale), Rupert Grint a první představitel Albuse Brumbála. Emma Watson není ani nijak extra pěkná, chytrá, nehraje nijak dobře, nedělá žádné akrobatické kousky. Například Alan Rickman, podle knihy tam vůbec nesedí, co se týče vzhledu, ale hraje výborně. Měli byste trochu otevřít oči: Proč je oblíbenej hrec Jackie Chan? Protože dělá ve svých filmech velmi těžké akrobatické scény. Proč je oblíbenej Rowan Atkinson? Protože je to tip, kterej se hodí na hraní nešikovných lidí. Emma nemá ani jedno. Možná se pár lidem líbí - pak má dělat modelku. -
-
Re: ???
nahoou ema wanston je dobra herecka.a je to moje dobra kamoska!!! mam na ni talefoni cislo i email i icq......... a nezarli ze je herecka *5* *5* *5* *5* *5* *13* *13* -
-
Re: Re: ???
Tak to ti určo každej sežere....prej číslo....je to možný ale pochybuju že má čas si volat s nějakou češkou tak nekecej
-
-
Nesouhlasím s tebou ani v jednom bodě... Emma má v sobě něco, co lidi zkrátka přitahuje. Je něčím kouzelná a výjimečná, to se jí nedá upřít. Co se týče Alana, nevím jak ostaním, ale mě přijde pro roli Snapea jako stvořený. Přesně tak jsem si ho představovala *3* -
to je pravda-emma je divná, to i ta evanna lynch to hraje líp *5* *16* -
-
Ema je dobrá.TEČKA *15* -
Ehm...ehm...ehm...
Emma hraje Hermionu naprosto skvěle!!!!!!
Kdo si myslí něco jiného,tak... *16*
Evanna Lynch je také naprosto super...
Kdo by podle Tebe zahrál Hermionu Jean
Grangerovou lépe????????????????????????
Mož ná ty,ne? *1* -
*7* *14*
-
-