Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prej kočka??? jako jo ale ja myslel že ty renata si holka
  • tak sem tam volal z voibustera to je skoro zadarmiko temer furt ta byl zaznamník ktery namluvila ona tady je dukaz http://norekmichal.wz.cz/+447976661702.mp3 a 1 mi to zvedla a zeptal sem se ji jestli je to ona a ona rekla ze jo a c cim chci pomoci
  • Ahoj!

Nechci nic říkat, ale jestli chcete slyšet nebo spíš vidět, můj názor, tak tady je: Hádáte se tady jako malí. Všichni tři jste přece fanoušci Emmy. A když si tady všichni takhle sprostě nadáváte, tak se od sebe vlastně ani moc nelišíte. Co se týče mě, nepřidávám se k nikomu.
  • missiska

missiska

Úplně všechno nejlepší k narozeninám přeji všechno možné a štěstí a zdraví *3*
  • ASI ANO

Asi máš pravdu. Ale mě prostě není MEW-C4 sympatický a hlasu z nebe také ne. Hlas z nebe se pouze vyjádřil a on už ho začal napadat. A na víc jen dokazujeme, že je lhář! Kdyby alespoň nezapíral. PRO HLAS Z NEBE: Že mám pravdu?
  • kenickie

nerozeniny

vše nej k narozkám
  • I love she...

má vůbec nějakou chybu??? Já ji zbožňuju! KONTAKT Emma Watson c/o HP Production Leavesden Studios P.O. Box 3000 Leavesden, Herfordshire WD2 7LT United Kingdom Zkuste to...Jestli to funguje nevim...=) Někdy mi o ní něco napište na maila plz
  • Em je prostě Cool girl
  • AL-ARABIA

Hele, prosim tě nech si to, ano? Nechovej se jako MEW-C4. Je to hodně trapné. Buď se přidej k němu, nebo ke nám. Jinak budeme úplně sami.
    • Re: AL-ARABIA

8* *16* Mnohem hezčí?! NO to bych se hádal!!! *10* *16*
  • ...

Ahoj všichni! Tak když už je řeč o Emmině budoucnosti, tak já myslím, že bude skvělá a že její sláva a úspěchy nevyprchají s posledním dílem Harryho... je totiž úplně bestovááá *4* *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit