-
z
ahoj prosím máte někdo foto nahé emmy ?????? -
http://www.spoluzaci.cz/index.py?act=class_photo_i nfo&folder_ID=125854&od=0&auth=aA0um06zFSZb&class_ ID=154613&list=0&order=abc Je to fotomontáž
-
coze?!
Ne, ja jen ze sem na ni narazil kdyz byla online, a 2x mi odpovedela, tak to ted vsude roztrubuju,.... Ale, hm, se klidně podělim :-) S jistýma dvěma osobama, a s jistou osobou ne. A at si to ty jisté osoby uzijou, a ta jistá osoba to nebere osobne. A ta jistá osoba myslim asi ví kdo je ta jistá osoba které to neřeknu, a ty dve jisté osoby asi ví kdo jsou ty dve osoby co jim to chci rict. Tak, a té jistíé osobe to nechci rict, protoze neco na l a n, a tem dvoum jistejm osobám to reknu, jestliteda budou chtit rict, protoze oni nelzou a maji dost utrap s tou jistou osobou. takze, protoze sem rekl jenom "jistý" a "jistá" osoba a osoby, tak nikdo nevi o kom mluvim, takze sem zatim nestranik, teda streanik, ale nikdoi nemuze vedet s kym *4* -
HB
Happy Birthday Emma :-D -
-
Re: HB
vše nejlepší at se ti daří *14* *4* *14* *3* *1* *1*
-
-
A cos ji rekl,kdyz se ti zeptala s cim chces pomoct?
-
pro pokec66:
Ale, že nám pokec66 alias horix něco napsal, a na ty mai-ly dole pro něj ani neodpowídá, asi se bojí:o)) -
Pro: AL-ARABIA
Nechci se tu hadát!!! Začínáš si ty s tyma tvýma debilníma připomínkama! Ja sem fanoušek Emmy Watson. A prostě se mi líbi no a říkam že je pěkná kočka. *3* *4* *3* -
-
Re: Pro: AL-ARABIA
On ze si začíná debilníma připomínkama?! Co jsem četl, a že sem si dal tu práci to číst já nevim, 10 stránek z5, sis začínal ty!!! svejma nechutnejma vejmyslama, ktere si potom i popřel!!!! On jenom říká svuj názor, s tim že ty ho mužeš IGNOROVAT!!! Dneska nejsou zasraní komouši, a je svoboda tisku, kdo si co kde napíše to tam prostě bude!!! *8* *10*
P.S. S tim, ze sou na světě hezčí holky nesouhlasim *3*
-
-
chyby jako ...
Místo toho aby jste tady psaly takovýhle voloviny, tak radči se učte češtinu třeba mislim nebo slišim to je hrozný učte se !!!!! -
Happy B-DAY
Všechno nej! :) -
Tu fotku mi posli
Hele posli mi tu fotku jak si rikal FFFFLLLLLLEEEEEERRRRRRRREEEEEE