Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sisimka

AHOJ

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NNAROZENINÁM *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1*
  • natka16
    čaucky em *1*
  • prosím nevíte jéjí m@il
  • Zdravím lidi...

AL-ARABIA Má pravdu, MEW-C4 náš napadá celkem bez důvodu, my se snažíme upozornit na to, co už od pohledu je lež!!!! Je pravda, že se vyjadřujeme zrovna méně lidsky..., ale někdy se bez toho prostě neobejdeme, takže už asi po sté tvrdím, že nejsem lhář. Lhář je MEW-C4, protože se nám všem snaží namluvit že má kontakt na Emmu a že on jediný je s ní ve spojení na web kameře..., ale o pár vzkazů dál, otáčí o 180stupńů a tvrdí, že nic takového nenapsal... Kdo je po tom lhář???? Já, nebo AL-ARABIA to rozhodně není!!!! Pak nevím kdo je tady idiot, když ten člověk ani neví co píše...Mluvím za oba, když řeknu že nejsme antifanoušci, oba máme rádi Emmu, jako herečku, ale nemáme za potřebí na sebe poukazovat lžima!!! Navíc nejsem rasista, a teplouš už vůbec ne, vymysli něco jiného, my jsme s tím přišli dřív...
    Takže já nehodlám tyto stránky opustit jen proto, že jsi mi to napsal, i když se tady lidi moc nerozepišou, myslím si, že vím co si myslí....
    For AL-ARABIA: Máš pravdu, jen tak dál, já mu dám teplouše!!!!
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • http://tinyurl.com/qg87ovk Na tomhle jsem dělal 2 roky a 5 měsíců. Dělal jsem to sice pro fanoušky Dakoty Fanning, ale je to zajímavé i pro fans jiných herců. Je dost možné, že už se s tím někdo z vás setkal. Tady je všech 100 hitparád kompletně a jméno Emma Watson se tam poměrně dost vyskytuje, asi 9x nebo 10x. A máte možnost vidět, jak si vedla v průběhu těch let na csfd a jak byla a ještě je na to s popularitou ve srovnání s jinými hvězdami. Tyto hitparády si stahovali a stahují i statisíce fanoušků ve světě, tak doufám, že se to bude líbit i vám.
  • Hodně lidí se už na to ptalo a pochybuju že ho někdo zná kromě její nejbližších
  • JASNĚ

Správně, Hlas z nebe mluví i za mě. MEW-C4 mi strašně připomíná jednoho nejmenovaného brutálního idiota, který neunesl přítomnost jednoho mého kamaráda a mlátil s ním o auto. PRO HLAS Z NEBE: Jestli budeš chtít, tak mi můžeš napsat na moje stránky www.rodsygurd.estranky.cz. Řekni mi jestli se ti zobrazily. *4*
  • Vše nej, Emmi

Všechno nejlepší,Emmčo,jsi skvělá herečka,jen tak dál!! Jinak přeju hodně dárků a užij si to.
    Zdraví
    Skih *4* *4*
  • je fakt dobrá...

V3echno se dá zjistit...když se ví,kde...,ale já to bohužel nevim...až to někdo zjistí,může to plz napsat na můj mail?Díky...
  • Narodeniny

Všetko najlepšie k narodeninám *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit