Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pochvala

Emma je vážně krásna a to je co říct
  • I'am back

Ahoj lidi. I'am back. To že někdo psal za Niki je hnus, ale ne že to psal, ale to co psal. mamrd-C4, je opravdu trapnej. Místo aby si našel holku, tak se tu snaží namluvit, že je s Emmou v kontaktu. Opakuji to sice už po 100, ale nemůžu si pomoci. Vždy když si čtu jeho příspěvek, tak vydím jeho, jako nějaké malé děcko, které sedí před počítačem a snaží se na sebe upozornit, protože trpí nějakou představou že s Emmou chodí.Nevím kdo by ho mohl obdivovat, řekl bych že moderní společnost, je natolik vyspělá, že pozná, když někdo lže a v žádném případě neobdivují LHÁŘE. *4* *4*
    • Re: I'am back

Souhlasím z tebou,pro´to sem zpražil Jakuba
  • kočka

Emma je kočka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fakt je dobrá
  • no teda to čumim lidi te maj fakt radi když te vidi roztomilu holčičku škoda že si tady ješte nezverjnili fotky jak honi 2 čuraky,no vlastne povedane že udelala,pekne p---o fotografie,no fuj emma měla jsem te rada jako konečne fakt slušnu vychovanu celebritu ktora ma fakt rozum ale promin,ja takove celebrity nesnesu.proste se mi zhnusili. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Sahteene
      Samozřejmě je to fake, kterých je plný net. Já spíš nedokážu pochopit, jak tomu může někdo věřit.
    • Bohužel s tebou nemůžu souhlasit, protože ty fotky jsou udělané jako fotomontáže.
      • važne tak potom co delali sperma na jej pi---ke to bolo taky fotomontaž ja vim co je fotomontaže a co ne to bolo do opravdy a ostrihala se proto aby ju nikdo nespoznal. *10* *16*
  • odkaz

tu mate odkaz na eminu stranku teda neviem ci ho uz mate: http://www.emmaempire.net/
  • next....

tak tu mate dalsi odkaz na stranku : http://www.emma-watson.net/
  • hmm

mír,spojme síly proti MEW-C4
  • Čau ,slišela jsem že EMMS a NIN apolu hráli ve filmu!
    • Já jsem teda ještě nikdy nic v životě neslIšel. Co to je něco slIšet?
  • Co pak nevidíte???

Jo uznávám že je Em Hezkáale sou taky jiný holky a že se v londýně potkáte s Emmou je tak nepravděpodobný.Já v londýně byla na výmněně u její kámošky a věřte mi ona není zas tak hezká a když je bez make-upu tak se sobě ani trochu nepodoba.A ještě něco.Emma nikdy neřekla Svůj e-mailani číslo na mobil to mi ěřte za to strčim ruku do ohně.Jo ale má E-mail pro fandy a to je : em.wat@msn.com to mi řekla!!!!!!!!!!
  • jen tak dál

Tak je to správné lidi... *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit