-
Všechno nejlepší k Tvým 22. narozeninám. *3* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Dnes je ti krásných 22 let a já ti k nim přeji, vše nejlepší a hodně zdraví, málo problémů s novináři, a ať si najdeš chlapa, kterého budeš milovat do konce.
Tvá věrná fanynka, Aneta -
Happy birthay Ema *4* *4* *4*
-
Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3* *3* *3*
-
Všechno nejlepší Emmo
-
sory lidi že se ptám ale co mám napsad do adresy když chci obrázek na profilovce a nemám žádný disk. předem děkuji tomu kdo mi odpoví. díky *3* *3* *3*
-
-
Jak to myslíš že nemáš žádný disk??? *15*
-
-
no teda to čumim lidi te maj fakt radi když te vidi roztomilu holčičku škoda že si tady ješte nezverjnili fotky jak honi 2 čuraky,no vlastne povedane že udelala,pekne p---o fotografie,no fuj emma měla jsem te rada jako konečne fakt slušnu vychovanu celebritu ktora ma fakt rozum ale promin,ja takove celebrity nesnesu.proste se mi zhnusili. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Samozřejmě je to fake, kterých je plný net. Já spíš nedokážu pochopit, jak tomu může někdo věřit.
-
Bohužel s tebou nemůžu souhlasit, protože ty fotky jsou udělané jako fotomontáže.
-
-
važne tak potom co delali sperma na jej pi---ke to bolo taky fotomontaž ja vim co je fotomontaže a co ne to bolo do opravdy a ostrihala se proto aby ju nikdo nespoznal. *10* *16*
-
-
-
Když se teď ostříhala,tak vypadá dospělejší,ale podle mě jí to trošku víc slušelo v těch delších vlasech,ale jinak je to super herečka *3*
-
She is beautiful and amazing and... She is THE BEST!!!!!!! *1* *1*
-
prej bude hrát v rozbřesk 2.
*4*