Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Emmo si dobrá... *1*
  • Emma Watson je skvěl herečka a moc se mi v Harry Potterovi líbila - navíc si myslím, že ikdyž ten film byl o Harrym tak nejlepší čarodějka byla právě ona ;-) Harry když byl v problémech, tak Hermiona ( Emma ) pomohla a nejen Harrymu. Nemáte prsím na ní někdo e-mail? nebo nevíte kde ho seženu, abych si s ní mohl dopisovat? Děkuji moc...
    • nechci rejpat, ale myslíš, že na tebe bude mít čas, když tě ani nezná? *1* taky bych se s ní ráda potkala a povídat bych si s ní mohla hodiny a hodiny.. o módě, a klucích a tak *4* napsat jí určitě můžeš, ale počkáš si na její odpověď, pokud ti vůbec odpoví. Ale nechci ti brát iluze *3*
      • Já se hlásím na Oxford a jestli mě vezmou, tak s ní budu chodit do školy :D
        • tas stesti
  • je užasná herečka škoda že harry potter skončil a nemuže hrát dal *4*
  • Hi, Emma
    Your personality is very charming and I am thrilled out of your character Hermione in the movie HP. I'd like to meet with you personally and I would like to create a photo with you. *14*
  • Hi everyone!!Come on on my premiere My week with Marylin in New York!!
    Premiere is 9 of the October.
    Thanks! *14*
  • kaculencicka

Hermiona :-)

Jako Hermionu ji muluji,je skvělá a v roli úžasná!!!!!
  • PROSÍM...

Prosím vás, jak můžu vytvořit na osobnostech filmovou postavu?...hledám to, ale nemůžu najít k tomu editaci...děkuji
  • Hermiona a Ron

Je dobře že nakonec byla s Ronem :) ..protože oni dva fakt dokonalí ;) :*
  • Spameři

Co takhle přestat spamovat ;) Emma si vaše vzkazy asi těžko přečte ;)
    • asi mas pravdu keby si aspon raz nasla cas na nase odkazy je to skvela herecka *13*
  • Emma Watson

úsměvavá chytrá krásná no prostě pro mě nejlepší herečka!!! a Idol *14* *3*
    • suhlasim *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit