Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kenickie

nerozeniny

vše nej k narozkám
  • missiska

missiska

Úplně všechno nejlepší k narozeninám přeji všechno možné a štěstí a zdraví *3*
  • narozeniny

vše nejlepší k tvým narozkám.. :-)
  • jessiep

Happy Birthday!! :))

Všechno nejlepší k narozkám Emm!!! :)))
  • nwm

emma watson is best actress........... *3* *3* *3*
  • emma

hi .
    I am Emma Watson .
    thanks everybody.
    what is they favourite movie ?
    my favourite movie is harry potter
    and relic death 1 part .
    hi ! *4*
    • Re: emma

si fakt trapna... =P kdyz uz se chces vydavat za nejakou celebritu tak se první nauc anglicky..."what is they favourite movie?" bože co to je za vetu xD... a skutecna Emma Watson sem nikdy nic nenapise protoze je to ceska stranka =D....
    • Re: emma

relic death *1* *1* *1* no to mě podrž
      aspoň když už píšeš takový kraviny, tak bys to mohla napsat správně
    • wishkatie

Re: emma

neurážej Emmu tou špatnou angličtinou... stejně každý inteligentní člověk ví, že se tady (Bohužel) nikdy neukáže :D:D
  • Hi!

Hi, I am Emma Watson!Thanks everybody!Movie is good and I am teriblle.
    Kecám jsem Tina a neumim moc anglicky ale myslím si že je to super herečka jen málo lidí je koho mám tak ráda asi už několik let. *16*
    • Re: Hi!

Jsi dobře cvaklá. *15* *4* *3*
      • maruu.rytmus

Re: Re: Hi!

aty jseš pěkně blbá... *4* *7* *16*
      • sisimka

Re: Re: Hi!

JO FAKT cvokla *15* *15* *15* *3* *3*
    • Re: Hi!

Boha jeho, tomu říkám inteligentní příspěvek(ironie) *1* děvče, děvče, kdo tě navedl?
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Emmou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • Tak trochu zchladíme temperament

Tak mě jen napadá, jak zde polovina lidí píše, jak je Emma skvělej člověk, vy ji někdo znáte osobně(to je ironická řečnická otázka, takže prosím pěkně, na tu se neodpovídá)????? Jako já proti ní nic nemám, je sympatická, ale jak sakra může někdo říct, že je to "super človíčeQ, má skvělej smyslíčeQ pro humoreQ a je tak celkově děsně miloučkQá" ?? *15* to je trochu divný ne?? A teď se do mě pusťte *15*
    • Souhlasím. Jak může někdo o někom říkat že je Ema skvělej člověk když ji neviděl/a a s ní nemluvil/a?? V HP je super, ale nemusí to tak být v reálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit