-
krástkě vlasy
mě se ty emmy ostříhané vlsy moc nelíběj, podle mě byla hezčí, než si je nechala ostříhat -
-
Re: krástkě vlasy
Kdyz se ti to nelíbí tak tu ani nechoď a ani tu nic nepiš *7* -
-
Re: Re: krástkě vlasy
Vždyť ona nic neřekla, jen to, že se jí líbí víc s dlouhými vlasy a to neni nic proti Emmě...Klídek -
-
Re: Re: Re: krástkě vlasy
Ale vzdyt ona taky nic takoveho nerekla nenadavala ji jen rekla svuj nazor ,a ma pravdu ze Emma vypada neskutecne skvele s temi kratkymi vlasy -
-
Re: Re: Re: Re: krástkě vlasy
kazdy ma svoj nazor,tak preco by ho nemohla napisat ???
-
-
-
-
-
:)
Ty vlasy jí opravdu sluší. S dlouhýma byla už taková nudná chtělo to změnu a navíc vlasy dorostou !! :)Emma je opravdu talentováná byla to hodla jako já a jedou se na ní usmálo štestí :) Má ale nevýhodu v tom že role hermiony ji proslavila natolik že ačkoliv natoči jiný film každý v ní uvidí Hermionu !! :) -
-
Re: :)
jj tak v tom mas pravdu ale emma je schopna zahrat jakoukoliv roli je jedinecna -
Re: :)
Přesně moje řeč *14*
-
-
Vlasy
Tak krásnou mladou holku dělaj ty krátké vlasy zbytečně starší... Ale jinak je to talentovaná, mladá a krásná herečka *1* -
PRESNE
JJ PRESNE KACI -
Emma je super !!!!!!
Me osobne se Emma moc libi s tema kratkymi vlasy vypada moc dobre a to ji nezboznuju ma ji strasne mooc rada moje nej kamoska ale Emma se pripada strasne moc fajn. A ten kdo ma na jinaci nazor a nemaji rad a tak tahne proc tu vubec takovi blbci chodi ????? Takovi lidi cot u chodi nadavat jsou ubozi,trapni a asi se moc nudi chudaci !! -
jjj
Je dost uzysná zenská a navíc krasna!!!! -
Vlasy
nic proti ale s kratkyma vlasama je strasna, krasna byla s dlouhyma, tohle je divny.. -
-
Re: Vlasy
Ta profilovka je fakt hrozná, ale je fakt, že Emma, byla s dlouhýma vlasama hezčí. Neříkám, že jí to nesluší, spíš teď vypadá moc jako kluk... -
-
Re: Re: Vlasy
No otázka je, jestli jí ta klučičí image právě nedělá mnohem zajímavější *4* mně třeba s těma dlouhýma přišla vyloženě nehezká, s krátkýma krásná, jáký to pokrok *1*
-
-
Re: Vlasy
no jako nic proti ale ta tvoje profilovka je strasna *16*
-
-
asi jo
Ja to taky cetla a mela by to byt pravda tak napul neni nic jeste *3* *4* *3* -
nový filmík??
Ahojky..hele je pravda, že bude natáčet nějaký nový film s Robertem Pattinsonem, nebo zase někde kecali??? *4* *4* *4* ...
Jinka Emmu má mom moc ráda..:-) -
-
Re: nový filmík??
JOO NATACEJ SPOLU...!!! *3*
-
-
Můj názor !!
Ahoj lidičky !!! Emma je v první řadě moc talentová a hezká , ty delší vlasy jí slušely víc , ale na druhou stranu *4* *4* Talentovaná a krásná budu furt i s těma kratkýma vlasama :D *14* A ty komentáře proti Emmě si nechte pro sebe *13* Zatím pp ! Mějte se krásněě *4* -
-
Re: Můj názor !!
jj, emmy je nej, ale ty vlasy ji prece brzo dorostou:-) -
Re: Můj názor !!
Ahoj, Myslím, že ty dlouhé vlasy ji slušely mnohem víc. Byla moc hezká, škoda no...(Můj Názor) -
-
Re: Re: Můj názor !!
já s taky myslim je to stašná škoda tak krásné vlasy takhle nakrátko *9* já bych je nesundala ani kvůli filmu *13* -
-
Re: Re: Re: Můj názor !!
No, ale pokud vím tak ona si je neotříhala kvůli filmu ale spíš z jakéso recese, mně se s nima teda moc líbí, připadá mi o něco měňě barbínoidní, ale je to jen můj názor :) -
Re: Re: Re: Můj názor !!
jj,je to škoda ale prý ta kadeřnice co Emmu střihala si její vlasy nechala :)
-
-
-