Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je suuuuper !!

Hmm,Ema Watson je nejlepsi herecka co sem kdy poznala !! JE i pekna ! :) a už se tesim az bude harry potter 7 druhá cast !! :) a co se tyce tich vlasu tk se mi libili vic tamty dlouhe ae ty kratke se mi tk moc libi :) !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kanyk

♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

Doopravdy ji zbožňuju . Nepatří k těm co jsou namyšlený, ona žije svůj život a je to vzor hodně lidí. Nikoho lepšího neznám *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *4* *4* *4*
    • Re: ♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

Ona nepatri k tem namyslenym protoze k tem namyslenym patri Americke herecky ktere si o sobe mysli jak jsou uzasne ale anglicke herecky jak je treba emma jsou daleko chytrejsi a dospelejsi a nemysli si o sobe jak moc jsou uzasne !!!!!
      • Re: Re: ♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

Jak může někdo napsat takovou blbost.Přece nemůžeš vědět jaké jsou nebo nejsou herečky z ameriky nebo Anglie.Každá z nich je jiná. Navenek může vypadat přátelsky a nakonec je to třeba dost dobrá mrcha, takže příště než sem začneš něco psát, tak se nad tím prosím tě trochu pouvažuj....
      • Re: Re: ♥ ♥ ♥ zbožňuju ji

a jak to muzes vedet, ty je znas??? mozna veris bulvaru ale oni by se museli hlidat 24 hodin denne aby neco neprovedli...tim nikoho neobhajuju ale nemusi byt vsechny americky herecky spatny, a vsechny britsky zase ne dobry =P
  • gagagirl

Můj názor !"

Ona je skvělá *4* *4* !!Delší vlasy jí slušely víc , ale ty krátký taky nejsou špatný !!! *14* Je to neeeeejjjlepší herečka ................. *4* Zatím pp přeji všem hezkýho Valentýna *14* !
    • mieylilly

Re: Můj názor !

jj souhlasim *4* *4* *4*
  • nnnnnnnn

emmma watson je nejlepší herečka na světě.........................
    • Re: nnnnnnnn

Prosím změnte jí tu hlavní fotku...
  • Pomeranč

škoda že je vostříhaná a hraje pěkně v Harryho Potrovy ;)
    • Re: Pomeranč

pro tvoji informaci ,Hovno" se píše potterovi s měkkým!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • nwm

škoda, že je ostříhaná *9*
  • mieylilly

ne

ne emma nesmí jít dolů emma je nej herečka co znám a nesmí Nesmí jít dolů!!!!!!!!!
    • terka220399

Re: ne

Máš pravdu nesmí jít dolů už jí předběhla i selena a doufám že jí nepředběhe ještě megan fox je ta nejlepší herečka to máš pravdu *3*
  • lol

Mať tak Vaše problémy... :) V celých komentároch riešiť či jej to viac sekne s krátkymi alebo dlhými vlasmi... :)
  • vlasy

no ja si myslím že Emmě více slušely ty dlouhé vlasy s těma krátkýma vypadá taková starší doufám že si zase nechá narůst dlouhé vlasy *3*
    • yekki

Re: vlasy

Taky doufám s dlouhejma vlasama byloa krásná chápu chtěla změnu kvli Hermione si je predtim nesmela ostríhat ,ale myslím si že jí to ted nesluší. ,D Ale jak tu bylo napsalné je o věc názoru.
    • Re: vlasy

No to je ,ale jen věc názorů ,protože mě přijde s těmi dlouhými vlasy taková nijaka je pěkná ,ale tak obyčejně pěkná a právě že s jak má ty vlasy ted tak vypada moc dobře a o moc hezčí nez před tím je taková zajimavější a pohlednější.

*4* *4*
      • Re: Re: vlasy

Přesně, taky se mi stěma krátkýma líbí mnohem víc, s těma dlouhýma vypadal až trošku barbínoidně *15*

Ja s tim urcite souhlasim a ten komu se moc emminy vlasy nelibi tak at si polibi prdel
    • Re: vlasy

Rozhodně s tebou musím souhlasit s těma krátkýma vypadá docela divně no *7*

kdyby něco tak jí to moc sluší podívejte se na svoje vlasy a pak něco říkejte *16* *16*
  • OK

Jůů, tady vypadá jak Twiggy xD:

http://foto.osobnosti.cz/emm a-watson-484776

Jinak Emma je moc fajn, skvěle hraje a ty krátké vlasy jí moooc sluší. Stejně jako ty dlouhé *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit