-
.
I once read that someone wrote a letter Emně and was with the address. So I would like to ask if it's still here? I would be very grateful. Thank you -
Supér
Ema je super!!! *14* *14* *14* *14* -
VLASY
S těma krátkejma vlasama vypadá hrozně...Takový užasný vlasy měla a teď tohle"BLÉ" -
No..
No jsem zaskočen - hlavně teda tím účesem, neb dle mého názoru byla mnohem hezčí, když měla ty vlasy delší. *3*
Myslíte, že je to kvůli modní firmě, kde jim dělá modelku a nebo nějaké role ve filmu či seriálu a nebo se nechala ostřihat jen tak? *7*
Jsem hodně překvapen- ještě si to radší ověřím jinde *1*
Jinak Em byla, je a stále bude super holka. *3* -
-
Re: No..
bylo to kůli filmu ,,Muži co nenávidí ženy´´ -
Bylo to kvůli filmu. Chtěla tu roli dostat a tak se ostřihala na krátko, aby působila více dospěleji. -
Podle všeho se nechala ostříhat jen kvůli sobě samé. Říkala, že ji chybí všechny ty experimenty, které si můžou dovolit ostatní dospívající a ona nikdy nemohla díky natáčení HP. Prý to pro ni byl velmi osvobozující pocit:) -
-
Re: Re: No..
ja sem zae četla, že je to kuli filmu *7* -
-
Re: Re: Re: No..
No jo, ono se toho napíše... Já budu věřit tomu, co řekne Emma:) Nicméně každý si může vybrat sám, čemu bude věřit nebo ne...;)
-
-
-
-
vlasy
s těma krátkejma vlasama jí to moc sluší,ale víc jí to slušelo,když těch vlasů mělá ví mno.... -
-
Re: vlasy
Mně se s krátkýma líbí víc, protože s těma dlouhýma působila děcně barbínovsky,..........skvělá postava, dokonalá pleť šílený plastový americký úsměv a ještě dlouhé vlasy *4* nevím, připadá mi, že je to mnohem (jak jen to říct) šmrncovnější *1* -
Re: vlasy
s těma kátkýma vlasama jí to vůbec,ale vůbec nesluší -
-
Re: Re: vlasy
moje řeč :D
-
-
-
Nooo...
Slisela jsem, ze z toho ucesu je uplne nadsena a ze se ji splnil sen, bo kvuli Potterovi si vlasy driv ostrihat nemohla *4* I kdyz se nekterym fanouskum jeji uces nelibi, celkem ji to slusi a podoba se na mladou Twiggy *4* -
-
Re: Nooo...
na mladou ? nějak neumíš skloňovat !!!!!!!! *15*
-
-
...s Hermionou je konec, co bude dál??...
Páni, to byl pěkně odvážný krok, ostříhat si vlasy takhle nakrátko!!:) Ale musím říct, že to Emm sluší, jako vždy. Ta by byla krásná i s holou hlavou:) Od Hermiony se doslova odstřihla, tak snad se teď předvede i v jiné roli. Hodně štěstí, Emm!;) -
-
Re: ...s Hermionou je konec, co bude dál??...
jj moooooooc ji to sluší :) *4* -
-
Re: Re: ...s Hermionou je konec, co bude dál??...
tak si nasadí paruku hahahahahahahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
znám pravdu!!!
Ahoj vsichni,emmu sice moc nemusim ale vsude jsem videla jak o ni kazdy pise ze je namyslena, no moc mi to nedalo tak jsem si o tom musela neco zjistit.Byla jsem na vsech strankach a ruznych webech o emme a nic se tam o ni nepsalo ze by jako nejak sikanovala lidi na place a tak ....Fanousci emmy muzete si ulevit emma doopravdy namyslena neni trvalo mi to zjistovat asi tyden ale opravdu namyslena neni.kdyby byla tak se o ni pise v casakach a tak a jestli je rupert nej kamos ne kamos emmy tak by to rozhodne v rozhovoru nerekl.. je furt stejna a normalni pohodova holka co ma rada svou rodinu,kamose a dve kocky bubles a domino .....tak zatim *3* *3* *5* -
-
Re: znám pravdu!!!
to je dobre ze neni namyslena newíím jak jsem mohla skocit na to ze by mohla bejt namyslena jsem asi opravdu trubka *15*
-
-
Emma w.
jsi fakt kost *14* -
Emmik
Emmička je nejlepší je to moje nej Herečka a vždy bude MTMMR < Emmi *4* *4* *4*