-
Emma W.
Emmo měla sem tě ráda už od dětsví od 11let kdy poprví vyšel Hp kniha a Film ale tedka jsi mě zklamala jak každého na place šikanujes apod já myslím že je to pravda když to o tobě řekl dokonce Rupert Grint (Ron) je to muj nazor zklamala si mně hodně stala se z tebe namyslená bohatá holka! :-( *16* :/ *9* *9* mrzí mě to měla sem tě hodně moc ráda.............. -
Narozeniny Emm♥
Emma je prostě nej herečka: Líbí se mi, jak hraje a že není třeba taková, jako Miley C. Prostě je SUPER: Nemůžu uvěřit, že jí je už 20!!! Všechno nejlepší Emmo. -
emma
Všechno nejj... k narozkám Emmush! *1* -
vse nej
vse nej emmo *14* -
b-day
vawchno nejlepsi preju a doufam ze si zahraje jeste v hodne filmech protoze je sikovna ale uz dost bohata heh <.< -
HAPPY BIRZHDAY!!!
HAPPY BIRTHDAY!!!!!!! *15* *15* *15* *14*
chci ti popřat všechno nejlepší hlavně lásku a ať se jí daří v její kariéře i nadále.No z malé holčičky je už velká slečna! :) Pamatuju časy kdy měla ještě 15 :)) *3* -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým narozkám..!! *1* *3* *1* -
emma watson
Vsechono nej nej k narozeninam hodne stesti jsi uzasna herecka vse nejlepsi k 20 narozeninam at si tak skvela jako v Harry Pottrovi *3* *4* *3* -
Happy B-Day
Hodně štěstí! -
Všechno nej!
Emmi přeju ti všechno nej, hodne zdravíčka a štěstíčka a ať se ti splni vsechny tve sny!
Tvoje
Peggie *14* *14* *14*