Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-Day *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Vše nej
  • Na fóru AnnaSophia Robb nějaká holka opsala z internetu žebříček (thetoptens.com) kde můžou lidi hlasovat o nejoblíbenější dětskou hvězdu. Ze všech, co jsou, nebo i z minulosti. Emma a taky Daniel Radcliffe a Rupert Grint, jsou od šestého do osmého místa. *3* *4* Annasophia Robb je desátá, na prvním místě je Dakota Fanning.
  • prej kočka??? jako jo ale ja myslel že ty renata si holka
  • vše nej k blížícímu se svátku a narozkám Emmo *3*
  • emma je fakt hezká vyrostla z ní pěkná mladá slečna. *3* *5*
  • cože??? *8* ona je i zpěvačka? o tom jsem nikdy nevěděla!jenže moment mě by zajímalo jestli je to vůbec pravda ,protože dnes si může každej z každýho klidně dělat p*del *12*
    • marketkamarketina
      Ano Renuš, tu informaci jsem přidala já a opravdu si nedělám srandu :), samozřejmě nezpívá nic velkého, ale nazpívala 2 písničky s Benem Hammersleyem. Stairwell Wall a Pantomime. Navíc nedávno v jednom rozhovoru řekla, že zpívá velmi ráda a tak já osobně doufám, že ke své úspěšné kariéře herečky přidá i tu kariéru pěveckou :).
  • co? *8* ona je ostříhaná? proč?
    • Dan_Volf
      Naštěstí už jí to zase dorostlo :D Toho samého jsem se divil u Jennifer Lawrencové *14* *1*
  • je dobrá fakt je to úžasná herečka doopravdy *3*
  • je to dobrá herečka z harryho potera všechny díly co dávali v televizi jsem viděla bylo to super prostě to bylo napínavý jak kšandy dalibora jandy *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší