Přejít na výpis diskuzí

Emma Watson

OSOBNOST 31.12.2006 
1214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Please prosím prosím prosím prosím *9**9**9**9**9**9**9**9*jděte na Paula Wesleyho!!!!Je to sexxxxxxxy zlatíčko please stojí to za to!!!!a když tak se přidej..do fanklubu
    • Ty jo Mrs.Wesley na každou stránku o celebritě na kterou vlezu vidím tvůj komentář o tom jak se máme kouknout na Paula Wesleyho!!Víš komentáře slouží k tomu abys napsal něco o celebritě u který ty komentáře jsou.A Paul Wesley je docela dost známej kvůli upířím deníkům takže koho zajímá tak se na něj koukne a né kvůli tvejm komentářum!!!
  • http://tinyurl.com/qg87ovk Na tomhle jsem dělal 2 roky a 5 měsíců. Dělal jsem to sice pro fanoušky Dakoty Fanning, ale je to zajímavé i pro fans jiných herců. Je dost možné, že už se s tím někdo z vás setkal. Tady je všech 100 hitparád kompletně a jméno Emma Watson se tam poměrně dost vyskytuje, asi 9x nebo 10x. A máte možnost vidět, jak si vedla v průběhu těch let na csfd a jak byla a ještě je na to s popularitou ve srovnání s jinými hvězdami. Tyto hitparády si stahovali a stahují i statisíce fanoušků ve světě, tak doufám, že se to bude líbit i vám.
  • to pokračováni HP bude určitě kravina stejně jako ty předchozí díly *1* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nikoho ty tvoje trapné připomínky nezajímají samaro morgan. A navic si trapna takove jeéno kde si to vymyšlela v prd+li *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • to si děláš srandu? HP je nejlepší film na celym světě, říkej si to doma, když to tvé rodině nevadí, ale někdo může mít jiný názor než ty např.já řekni klidně že je Emma Watson hloupá nebo tak něco ale nezatahuj sem Harryho Pottera!
      S pozdravem Ivča(Ivana)
    • marketkamarketina
      No určitě to s tou trapností nebude tak hrozné, například oproti URČITÝM lidem .. -_-
  • Mám ji moj ráda a je mi moc sympatická, jako člověk i jako herečka *14*
  • je dost dobrá *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hello Emma happy birthday *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • dobre hrajes ve filmu a si pekna *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • by se k sobě hodili, co říkáte?
    nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
    http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *14* *14*
  • Happy Birthday Emma!! *4* *3*
  • Happy Birthday Emma!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší