-
Re: Video k parfému AZZARO,Ebri je tam boží))ouha)
Já se fakt rozpouštím, jak se na to koukám a to to vidím už asi po desátý dneska!!! *1* *3* *14* *14* -
Re: Re: Video k parfému AZZARO,Ebri je tam boží))ouha)
Máš pravdu, je tam úplně slaďoučkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Video k parfému AZZARO,Ebri je tam boží))ouha)
JUJ,enri)) *1* *1* -
Video k parfému AZZARO,Ebri je tam boží))ouha)
http://www.youtube.com/watch?v=uZuM dBD8KLc&feature=player_embedded#t=6 9 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: New!!!
já na ty fotky koukala a psala to holkám na diskuzi,páč někdo kdo chodí sem nechodí támhle a naopak.Přeložila jsem to takhle...po vyčerpávajících nákupech na Champs E.. v Paříři si Anna a Enrique zašli na romantickou večeři do restaurace.Taky si byli zásnubní prstýnky u klenotníka na Cartier...je tam psáno o svatbě a o tom,co už bylo slyšeno tisíckrát,že se vzali,nezvali.... *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* -
Re: škola
Ježiš tak ta má dost...bych ju taky rozstčihla a půlku jí domalovala, ať ví jaké to je!!! *1* *5* *16* *9* -
New!!!
Už jste viděli ty nevé fotky na enriqueonline.org??? Je tam s Annou a vypadají dost spokojeně a z očí jim jim svítí radost!!! *14* *14* *3* *4* Jsou to zlatíčka, oba dva...!!! A nevíte někdo co je psané v tom článku pod těma fotečkama??? *3* *7* *4* *14* -
Re: Re: škola
já bych jí rozpůlila vejpůl *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Prosba!!!
mě to nejede. teď sem na mamčiným komplu a ona to nemá nainstalováný proto aby se to rozjelo *9* *9* a namým zase nejede internet už mě to mega se***!!!! *16* *10* *9* *9* -
Re: škola
No to je příšerné!! To si ani nedokážu představit!! Z té předtavy se mi obrací žaludek!! Fuj!! *9* *9* *9* *9* Tu holku bych asi na místě přiuzabila! *16* *16* *16* *16* *8* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *9* -
škola
dneska ve škole sme měli ve výtvarce domalovat druhou půlku plakátu a jedna holka si tam přinesla Enriho. *10* *16* *8* Tak já se ty plakáty snažim získat a ona je takhle ničíí hrůza!!!! nato se nedalo ani koukat !!!! *10* *16* *8* Chudák Enri takhle ho rostříhat *10* *16* -
jani máš hlas,kdyby tam byl enri tak si taky troufnu)) *1* *1* *1* -
jasně už se stalo! Fakt dobré Jani! *3* *3* -
Prosba!!!
Mám na vás všechny takovou prosbu...nemohli by ste tu pro mě hlásnout... http://www.bavse.cz/#/galerie/36792 ...zpívám tam karaoke, hraje se o lístky na Pink...tak kdyby jste byli tak hodní, sice to není světový výkon, ale aspoň za snahu...prosím!!! *3* *1* *14* *14* *5* -
chat
holky verim tomu ze to pise enri pac na tech strankach je to jeho officialni profil a chodi tam bud enri nebo jeho manazer a i kdyby to nepsal enri tak to psal nekdo z jeho lidi a oni asi vi jestly enri bude tata nebo ne. *1* -
Re: Dokumentík!!!
juj,to je nádhera)) bych tam chtěla být)) *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pravda o těhotenství
adri,ty tomu pořád věříš,že to píše enri????? *1* *1* -
Dokumentík!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Nni4 mPedoTo&NR=1
http://www.youtube.co m/watch?v=WwXGSItqdb8&feature=relat ed
Tady je první i druhá část, takového menšího dokumentu MtV o Enrim!!! Je opravdu super se na to dívat...prožijete s ním celý den a podíváte se všude kde pobývá...a dokonce i pilotuje letadlo!!! *3* *1* *14* *14* *4* -
Re: fámy
Souhlasím s Tebou!!! Sice jim to moc přeju a byla bych moc ráda kdyby to byla pravda, ale je opravdu zbytečné to rozebírat...pravdu vědí jen oni dva a my můžeme opravdu jen a jen čekat!!! A s tím chatem...tomu jaksi pořád nedůvěřuju, jelikož tam může psát opravdu kdokoli...a Enri to stejně nebude!!! Takže prostě, dnes už se nedá věřit nikomu a ničemu!!! *5* Bohužel!!! *9* *1* *14* *14* -
fámy
baby, este vás to baví? rozoberať či anna je alebo nie je tehotná? pravdu sa aj tak dozvieme až o také 3 mesiace.alebo 4.dovtedy už neverím ničomu, ani tebe andinka21 nic v zlom, ani novinám či podobným veciam, uverím až keď uvidím annu s bruškom.
p.s. kedy bol enrique na chate? ved niekoľko dní je v Paríži, kvôli tej voňavke, mal konferencie a dnes chodil s annou po obchodoch. takže fakt neviem kedy by to stíhal *7* *7* *7*