Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacka.bedna

Re: Re: Re: Baby))

taky jim to přeju ale pavli sice maš pravdu že mit slavne rodiče je o něčem jinem ale na druhou stranu si jich to male neužije tak jako naše děti nas.jeho bude vychovavat chuva.tak že ma to i protiklady.jinak male dítě je každe krasne.to je fakt a některe děti jsou v dospělosti ještě krasnější.jako enrique.no ne? *3* *14* *4*
  • pajda83

Re: Re: Baby))

jani počkej,já mám taky krásné dítě!!!!já si myslím,že každé dítě je krásné ale zase mít slavné rodiče,je to o něčem jinném.to dítě bude žít v jinném světě,nepozná klasické neduhy obyčejných rodičů....bude se mít jako král!!ale zase n adruhou stranu,já jsem přející tak proč ne,já mít jejich peníze,tak si taky dopřeju!! *1* *1* *3* *3* *3* *4*
  • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Dítě

Ej já to taky prožívám jako by to dítě mělo být moje!!! Jejky kéž by to byla pravda...a jak jim to přeju a ještě víc tomu malému, protože mít takové rodiče to je prostě super!!! *3* *14* *14* *4*
  • pelclovajana

Re: Baby))

Já to taky teď dočetla a musím konstatovat, že jim to moc přeju...už je na čase!!! A krásnější dítě nikdo jiný mít nemůže...nemůžu se dočkat...je toho teď dost čeho se nemůžu dočkat...nové klipy, nové songy, vlastně celé nové album a hlavně to miminko... *14* *3* *4*
  • lenushka14

Re: Baby))

predchvilou som to docitala *1*
  • pajda83

Baby))

http://www.supermusic.sk/sprava.php ?id=162610
  • lenushka14

DJ divak 2

a dnes zase hrali od Enriqua v DJ divakovi Away *14* *14* som stastna :D
  • lenushka14

Re: Re: Re: Dítě

taaaak..no super tesim sa ako keby som to dieta cakala ja *1* *1* *1* ...
  • humanic

Re: DJ Divak

JJ,taky sem koukala..super!!a POTOM TAM JEŠTĚ POUŠTĚLI S Whitney Housten *1*
  • pajda83

Re: Re: Dítě

no teda,to je krásné,jen at si to užijou,už bylo načase.moc jim to přeju!!! *1* *3* *14* *14* *4*
  • adinka21

Re: Dítě

Jo už vím že je jistý že Anna čeká dítě pač je to psaný už všude i na jeho officialkach přeju mu to má už na to věk a věřím že to bude 2 Enri *3* *4* *4* *4*
  • nikush.1

Dítě

Ahoj holky,včera se moje sestra vrátila ze Španělska a říkala,že o Enrim a Anně,jsou tamtoho plné noviny a že tam už to berou jako tutovou věc *14* !
  • kacka.bedna

Re: DJ Divak

jo hrali.muj oblibeny.zrovna jsem byla venku když mě holka volala a během pul hodiny hrali dalši song.uplně supr dneska *3* *14* *4*
  • pajda83

Re: Re: voňaavkaa:)

klása..........juj to je chlap!!beautiful)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

Re: Impuls

no teda,ale já jsem ta přející,věk na to mají,mají se rádi a já se moc těším,na malého enríska)) bud tomu musíme věřit anebo nám nezbyde nic jinného,než se nechat překvapit.Pokud je ve druhém měsíci,tak příští rok na jaře by to mohlo být tady)) *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • vterinka

Re: voňaavkaa:)

on je upe čači!!! Já z něj nemůžu!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pelclovajana

Impuls

Hmmm...začíná to být dost podezřelé...dnes na impulsu hlásili, že Anna čeká s Enrim dítě...takže na té zprávě asi něco bude...kdyby to bylo na Evropě tak tomu ještě nevěřím, ale impuls...takový slušný rádio!!!??? *14* *3* Ale Mareš zase říkal, že tu bude mít Enri koncert...tak třeba to nakonec bude pravda úplně všechno a nebo taky nic!!! *4* *14*
  • pelclovajana

Re: voňaavkaa:)

Ej nejvíc...prostě je nádherný!!! *3* *14* *14* Úžasný, suprový, boží...první pohled a málem sem sjela pod stůl!!! :oDDD *14*Mňam
  • lenushka14

Re: Re: voňaavkaa:)

a tam aj pisu ze anna by mala byt tehotna
  • lenushka14

DJ Divak

ppozerali ste DJ divaka?...hrali tam Enriqueho a song Addicted *1* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit