-
Re: Re: 37
zase klesl *9* *9* to néééééé *9* *9* -
Re: Re: Re: kontakt
vyloženě jako alejandro my už jsme tady o tom adi psali)) musíš ho vychytat,jamkile svítí profil enri na myspace je online *1* *1* *14* *14* -
Re: Re: osobnosti.cz
Hoja holčeny,vím že sem moc nechodím můžu jen po večerech a s tím Patrickem je to hrozný *9*!A s Enrim eště horší *9* *9* -
Re: Re: kontakt
ahoj pockej jak na chatu jaky tam ma nick on chodi na chat? *3* -
Re: Re: Re: chudak patrik swayzeb
mojí babičce kvúli rakovině museli odstranit prso, naštěstí to nebylo horší¨!!!! teď pořád musí chodit na ozařování.*4* *4* -
Re: kontakt
zatím ne mailík nemáme ale na chatu na myspace je občas manažér adi,já už ti to psala *1* *1* *1* -
Re: 37
hrúúúúúza pořád klesá *9* *9* já sem chodím asi tak 7x deně, a furt to nestačí. *9* *9* -
kontakt
Ahojky holky víte někdo kontakt na manažera Enrique?Jak se snim spojit? *3* -
Zdravím!!!
Tak vás tu zase po nějaké době zdravím...a opět je tu nuda!!! *7* Jak je tohle možné...??? Musíte se rozjet a pořádně diskutovat, se pak nemůžeme divit že je až na 37. místě!!! A s tím Patrickem je to strašný...chudáček...bojoval dlouho, ale síly hold došli...ale máte pravdu, že už se alespoň netrápí!!! *3* *9* Tak diskutujte...někdo by měl nahodit téma...i když já to nebudu, páč mě zrovna nic nenapadá!!! *14* *1* *3* -
Re: osobnosti.cz
o čem tady pisete ja nic nechapu *9* *9* *9* *9* -
37
hroooozne Enri je az na 37.mieste *9* *9* -
Re: Re: chudak patrik swayzeb
tenhle rok je hrozný,plno skvěkých lidí umírá,hrůza *9* *4* ted už ho nic nebolí,bojovakl dlouho,dokonce i natíčel,což je obvivuhodné,rakovina je prevít,neskutečný,moje babička taky na ní umřela a spoustu známých.brr radši nad tím neuvažuji *9* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: osobnosti.cz
je to těžký no ale víš já to tady říkavála,neberte nám prosím nikdo naději))) *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: osobnosti.cz
to je pravda pavli.človšku je líp když na něco čeka a něčemu věři.ale popravdě ja nevim ..není to moc ravděpodobne že by to byl nrísek. *7* *7* -
Re: chudak patrik swayzeb
přidavam se je ho velka škoda.byl to PAN herec .je nam smutno ale pro něj je to lepši.rakovina je mrcha.nikdo z nas nevíme jestli jí nemame.(Taky mi mamka umřela na rakovinu krve)neudělame s tim nic.je to jak říkavala moje sousedka ještě když jsem byla dítě.(dobří lidé umírají a po šem hovno žije) *9* -
Re: Re: Re: osobnosti.cz
no ono česky,dá si to do překládače...a určo si na stránky dokáže najed a si myslím,že je dokonce máme i na offickách,takže.. ale čekat tady na jeho zprávy bylo fajn.. *1* *14* *14* *4* *3* -
Re: Re: osobnosti.cz
ahoj mno podle mě tady si někdo na něj hraje a má s toho srandu chjo.nevěřím tomu že enri by sem přišel ten ani nevi že osobnosti.cz je a navíc neumí český a určitě by si to nepřeožoval ten čas na to fakt nemá.Ale bylo by to fajn kdyby to byl on nebo někdo od něj *14* -
Re: Re: Re: Fernando
to víš,na všem se musí vydělat *3* -
Re: oprava
cože??on zemřel??to ani nevím..teda tenhle rok je fakt čimdál tim horší..takovejch hvězd a legend co zemřeli...je mi stoho fakt smutno *9* -
Re: osobnosti.cz
tot otázka adri.to nikdo neví,já si myslím že pravděpodobnost tam je...ale víš jak.dříve jsme si tady s ním teda z někým,kdo má ten profilpsali a ty vzkazy byli úžasné,ještě je mám uložené.ale mám pocit,že už dlouho tady nebyl..a s těma stránkama,no to je těžko,my taky chodíme na myspace,twitter..atd.. *4* *7* *14* *4*