Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terousek996

Re: Re: Re: chudak patrik swayzeb

jo, byl to dobrej herec *4* máš pravdu aspoň se už netrápí. *4* *4*
  • adinka21

osobnosti.cz

holky projižděla jsem vaše celý forum a ted nerozumím nečemu tady ma doopravdy profil enrique jo?enrique.i?mysíte si že je to on a že si tady někdo nedělá jen srandičky?Je docela blbost aby enrišek přišel zrovna tady vždyt neumi česky a a jak věděl že exstistuji zrovna tyhle stránky nad tím fakt přemyšlím.Dál vám dukaz že je to skutečný enrique? *9*
  • adinka21

Re: Re: chudak patrik swayzeb

jj maš pravdu hřišný tanec byl super chjo to si nezasloužil měla jsem ho ráda a pořád mám at odpočivá v pokoji chudaček se aspon netrapí *4* *4*
  • pajda83

Re: chudak patrik swayzeb

jo,jo bud mu země lehká,byl to vynikající herec a v době své slávy i fešák,hříšný tanec s ním byl úžasný))) už vím,co si dnes pustím!!! *4* *4* *4* *4* *4*
  • adinka21

oprava

omlouvám se Patrick Swayze *1* *1* *1* *1* *1*
  • adinka21

chudak patrik swayzeb

Holky dnes mě zasahla zprava zemřela herec patrik chudaček bylto dobrej herec přala jsem mu at se stoho dostane protože vám co to rakkovina je:-(moje maminka bohužel na ni zemřela taky a ted tohle:-( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • humanic

Re: ???

Všechno se to koná v O2 aréně.Ta je vůbec největší aréna v Evropě *1* *1* Byla tam Beyoncé,Avril Lavigne,teď tam bude P!nk.A nebo ještě v Tesla Aréně,ale ta je moc malá.Tam byla Rihanna,Anastacia,Pussycat Dolls,Billy Talent. *1* Ale tam by on nešel,to jemalý pro něj,Podle mě půjde určo do O2 arény!!Tam chodí všichni,kromě Kabátů a Madonny *3* *3*
  • lenushka14

???

ahoj ...ked mate v prahe nejake koncerty ako tam bola beyonce a tak..tak kde v akej sale alebo no ved viete co myslim vystupuju najsactejsie??? *4*
  • pajda83

Re: Praha Strahov

strahov je blbost,páč ho enri nezaplní..je zbytečně velký.o2 aréna je myslím vyhovující. *1* *3* *4*
  • adinka21

Re: Re: Praha Strahov

Mno jo ale jak to zjistit taky bych byla rada aby jsme měly jistotu že přijede musíme sehnat kontakt na jeho manažera
  • humanic

No tak to bych nedělala.Na Enríska nepřijde ani 30 000 lidí *1* *1* Když přijede,tak to udělá podle mě v O2 aréně.To úplně stačí.Chtělo by spíš zjistit,jestli je to pravda,že přijede *4* *3*
  • adinka21

Praha Strahov

Hele ale myslím si že by na Enriška přišlo dost lidi ne jen z Česka myslim si že by přijely i ze SLovenska a s Polska pač tam ma taky hodně fanoušku věřim že by přišlo na něj hodně fanoušku to je muj nazor ale člověk nikdy neví zkusím pohledat kontakt na Strahov a napsat zato nic nedáme ne? *1*
  • humanic

Re: Že by něco!!!

Ale mohli bychom tam napsat,co vy na to?Aspoň by sme to věděli najisto,jestli fakt přijede *1*
  • humanic

Re: Že by něco!!!

No já už sem jednou Enrískovi volala,ale bylo to hrozně drahý..chjo! *3*
  • humanic

Re: Re: Re: myspace

JJ,to už ale víme hódně dlouho,si trochu pozadu *1* *1* Já už sem tam párkrát psala a několikrát mi odepal,ale jeho manažer a ne Kike *3* *4*
  • humanic

Ježiši to je moc!!Tolik nepřišlo ani na Kabáty a to překonali Madonnu.A myslím si,i když je to smutné.Že by Enrísek nepřekonal Madonnu *9* Podle mě úplně bohatě stačí O2 aréna a tu by asi taky nevyprodal..podle kámošky,který je 35 *1*
  • adinka21

Praha Strahov

Ahoj holky koukala jsem že na strahov vejde 130 000 fanoušku bylo by super aby Enrique měl koncer tam bylo by dobrý aby tam bylo co nejvíc fanoušku aby Enrišek vědel kolik tady má fanoušku věřím že by přišlo na jeho koncert hodně fanoušku co vy na to?? *3* *4*
  • pajda83

Re: Re: Že by něco!!!

ha,už mi to najelo,no ale moje nervičky..dobrý ale volat tam asik nebudu..))) *1* *14*
  • vterinka

Re: to je super a v záběrech i fernando!!

tu je upe roztomilý!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

to je super a v záběrech i fernando!!

http://www.youtube.com/watch?v=VSk0 Rl_sqvg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit