Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pelclovajana

Re: Dotaz

Tak to mám...a nejmenuje se Alejandro, ale Fernando Giaccardi!!! Tohle je důkaz!!!

http://www.youtube.com /watch?v=vR5LaPE7oB4&feature=relate d ... *3* *14* *14* ... tak jsme odhalili jeho identitu!!! *3* *1* *5*
  • pelclovajana

Já to vím...jen musím najít to videjko kde to bylo napsaný!!! Ale vím, že to vím!!! *14* *14* *1* *3*
  • vterinka

Re: Re: Návrat

No jo, ale jakou? *7*
  • pulnoc140

Re: Re: Návrat

No jo,to se lehko řekne,ale jak?
  • pulnoc140

Re: Re: Dotaz

No,tak nějak,všude mu říkaj i se představuje jako Alejandro,ale aby někdy řekl i příjmení,to ho nehne *15*
  • terousek996

Re: Re: Re: Re: ocko

já si ho zapínám o třištvrtě na 7. Hero tam hrajou tak asi o 7.
  • humanic

Re: Enrique koncert v ČR

Jo a mimochodem. *1* Není to sazka eréna,ale O2 aréna a já sem jim psala taky a napsali,že nic takového neví! *4*
  • nikush.1

Re: Návrat

Chtělo by to nějakou reklamu,nemyslíš*3*?
  • kristyn875

Re: Návrat

jj přesně..už se nehádejme..dyť sme tady partička a všechny milujem Enríího *1* tak nač se hádat *14* *3*
  • pajda83

mám pocit,že to snad nikdo neví)) prostě ALEJANDRO)) *1*
  • vterinka

Dotaz

Jak se prosímvás jmmenuje celým jménem Enriho manažér? Díky předem za odpověď
  • vterinka

Návrat

Ahojky, tak sem si četla ty vaše příspěvky. Prosím nehádejte se! Je to děs! *9* S tím žebříčkem mě to mrzí! *9* Teď je na 34. místě, tak doufám, že to nebude horší! *9*
  • pajda83

Re: Re: Re: ocko

a potom hrajou pravidělne takink back .... na mtv kolem osmé a i na očku,tak mi to ráno začíná pak skvěle)) *14* *1* *3*
  • lenushka14

Re: Re: ocko

ja mam ties pustene ocko rano a cakam kedy pojde enrique hero a asi to nezastihnem alebo co *1* ... a to ho mam zapnute od 6 a o 7 to uz vypinam...tak kedy tak ide?
  • terousek996

Re: ocko

vždycky ráno když du do školy tak hrajou Hero. Aspoň něco pěknýho než du do školy. *14* *14* *9*
  • nati102

Re: Re: Re: 40

souhlasím,takle bude vypadat až v 60 nebo v 70 *3*
  • katy22

Re: Re: 40

no fuuuj neee takhle nebude vypadat *13* *1*
  • domca11

Re: Re: 40

Taky si myslím,že takhle bude vypadat až v 60 *4*
  • domca11

Re: písnička

Joo,já bych taky řekla,že to je ona *4* ale samo,že v podání s Enrískem bude mnohem krásnějšííí *14*
  • lenushka14

ocko

prave slo na ocku Enrique - Tired of being sorry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit