Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katys

písnička

Holky poslechněte si tady tu písničku řekla bych že je to ta z toho telefonického vzkazu akorát ji teď točí s Enrim.
    http://www.youtube.com/watc h?v=nSa1r8A4c0I&feature=related
  • pajda83

Re: Re: Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR

jo ale urážet se od ní nenechám!!!je to divná osoba,fakt moc, *10* *10* *10*
  • kacka.bedna

Re: Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR

no jo pavli každy jsme nějaky.kdyby to tak nebylo tak by sme se za chvilku neměli o čem bavit.hlavní je že enriho milujem všechny co jsme tu. *4* *14* *3*
  • pajda83

Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR

jj a já si s tou kravkou vyměnuji vzkazy,bych vám přála to číst!!nechápu tuto osobu!! *16* *8* *10*
  • kacka.bedna

Re: Re: Enrique koncert v ČR

holky proč se tu hadate.vždyt je to blbost kvuli meilu nechte ji na pokoji.uš tak mame kratky život tak proč si ho znepřijemnovat.
  • kacka.bedna

Re: 40

tak myslim že je to blbost možna v 60 ale 40 ma za 6 let. *14* *3* *9*
  • pajda83

Re: Enrique koncert v ČR

jj zlatý voči!!! *5*
  • adinka21

Enrique koncert v ČR

holky ja vás neprovokuji ani to nechci jsem zde nova tak sjem tady nechodila nerišek se me libi přes 8let fandim mu.Jestly se zlobíte jen že jsem vám nedala email tak sorry ale stejně to je podvod neni to skutečný enrique.Nikoho nechci provokovat já nevěděla že se budete zlobit.holky asi budete koukat ale z hal mi napsaly ze sazka ereny se me ozvaly nemusíte mi veřit ale brzy vám dám dukaz že ten koncert se bude brzy řešit!!
  • pajda83

Re: Úžas!!!

Ahojky Jani,no je to bída,ale je fajn,že máš přístup na net.to víš,všichni se asi učí.. *1* *1* a jen občas někdo písne.ale enrísek je nej a to je nejdůležitější!!to muselo být fajn u těch snů,dokážu si to představit,ale co aspon máte o zábavu postaráno *1* papa MVSSSSSSMMMMMR *14* *14* *3* *4*
  • pajda83

ty jsi vážně nemožná osoba,já ti nerozumím a ani nechci!!!nevím proč tady chodíš a píšeš samé bludy,je mi z tebe zle!!!pochybuji,že ti někdo z těch hal odpoví,páč nejsi osoba odpovědná k tomu,abys dostávala takové informace,takže smolík jo a s tím mailem,NECHEJ JE ŽÍT,ANO???ty být slavná,bylo by ti příjemné kdyby tě někd otravoval?já už to raději nekomentuji *7* *7*
  • pajda83

Re: Re: Re: 40

dobrý, *1* *1* *1* je to fešák)) *14*
  • terousek996

Re: Re: webovky

Enri je na 23. místě *14* *14* *9* já bych ho dala na 1. místo *1* *1*
  • terousek996

Re: Re: 40

ježíš!! *15* *1* *1* Enri je stále hezčí a hezčí, takže ve 40 bude stále krásnej!!! *14* *14* *1*
  • terousek996

to máš pravdu moc dlouho jí to nebavilo *15* . Tak aspoň nás stím nebude otravovat *1* *1* *15*
  • terousek996

Re: Re: Re: * haha*

No teda!! tak to by si šáhli určitě všichni. *1* *1* *15*
  • lenushka14

Re: 40

vymazte si medzeri
  • lenushka14

40

http://www.hotgossip.com/wp-content /uploads/2008/02/enriqueiglesias_40 .jpg

videli ste tento obrazok??..vraj takto bude vyzerat v 40 *1*
  • nikush.1

Re: Re: * haha*

Kdo by ne*1*,já na 100% *14*
  • nati102

ten text v tom e-mailu máš blbě napsanej *13* jako snaha dobrý, ale nikdo ti to tady nesežere *3*
  • nati102

nebo příbuzný *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit