Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajda83

Re: Re: Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR

sranda musí být,ne?ale je to docela zábávné,aspon se to tady trochu hejbe...což je super!!teda kači,děti jo?no ty se máš,takže čekáme na podrobnější informace... *1* *1* *1* *14* *14* *3*
  • humanic

Re: Enrique koncert v ČR

NJ,tak ale je to možný že si tam psala s nějakým fanouškem ,který měl jeho meil.Třeba ta holčička jak jí vzkazoval,že ať se brzy vyléčí.To budou asi kamarádi *3* *4*
  • kacka.bedna

dobry holky jenom večeři.ja s ním mam rovnou děti .to je co.dlouho tady nebylo tak rušno *3*
  • pelclovajana

*1* *1* *1* Hah...Pavli já z tebe nemůžu!!! *1* *1* *1*
  • pajda83

Re: Nový klip

jj,já taky koukala,už se upe moc těším....a ten obídek,tajně závidíme!! *1* *1* *1* *1* věř mi,že nám se taky moc stýská,hlavně když tu diskutujeme o tak vážných věcech... *1* *14* *14* *3* *4*
  • pajda83

teda tak on je potom v jednom koel,páč zítra se mnou snídá...a to prý bude snídaně až do postele..tak jsem celá nažhavená,pak vám povyprávím holky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • pelclovajana

Nový klip

Jupí, jupí...určitě jste si už všimli těch zpráv na twitteru...a v jedné z nich je fotka z natáčení nového klipu k songu s Wisinem a Yadelem...no já se už nemůžu dočkat!!! Jejky jak mě štve, že nemám na intru net!!! Tak se mi po vás stýská!!! Každý den jen vzpomínám...a strašně se těším domů!!! *3* *14* *14*
  • pelclovajana

*1* *1* *1*
  • kristyn875

Re: E2-koncert.......

jo tak to je pěkně shrnuto *3* na to s Adinkou mam stejnëj názor..trapnost sama... *3*
  • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR

mno jo holky..on je zlatíčko..já s nim mám dneska domluvenou večeři:D *1* *1* omg
  • pelclovajana

Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR

*1* *1* *1* *1* *1* *1* ...ej já nemůžu!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • pajda83

Re: Re: Enrique koncert v ČR

Teda Jani,až tak?A co povídal,pozdravuje nás? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Mě zase ráno volal,je úžasný......to je sranda,co??? *1* *1*
  • pelclovajana

Jo jasný...já byla včera s Enrim na obědě a taky mi to potvrdil a to dokonce z očí do očí... *3* *5* ...a tobě je deset, jsi totálně zakomplexovaná a ten email si klidně nech!!! *3* *13* Víš, věřila bych moc ráda, ale prostě to nejde...my tu všichni stojíme při sobě a všechno si zdělujeme a i kdyby si nám ten email dala, tak co...když už si ho mohla dostat ty, tak ho může získat každý a stejně nebude odepisovat Enri, ale někdo kdo se za něj vadává, nebo jeho manažer!!! Opravdu, lidi jako ty můžeme v dnešním světě jedině ignorovat!!! *3* *4* *5* *13*
  • humanic

Hm..tak to určitě!!Od tebe tomu zrovna věřit nebudu.Nikdy sem nechodíš a najednou se sem cpeš!! *5* Až budeš mít nějaký opravdový důkaz tak teprov potom ti budueme věřit.Tak se snaž ať nějaký máš *3*
  • zirafaandy

E2-koncert.......

Ahoj lidičky,tak jsem četla tady v diskusi,že na Evropě 2 řikali,že bude mít Enrique u nás koncert(vím,že už o tom diskutujete několik dní,ale neměla jsem čas sem přijít,pořád jsem scháněla něco do školy,setkávala se po prázdninách s kámoškama apod.). Jako snad už to bude konečně pravda,ale taky všechno co řeknou na Evropě 2 neni pravda,třeba když ke konci roku udělali T-music chart s nejlepšíma písničkama za rok 2008 a Can You Hear Me bylo na 20.místě,moderátor řikal,že Enrique s Annou čeká dítě a taky to nebyla pravda!!! Ale teď už by to mohlo vyjít po všech těch mylných zprávách o jeho koncertu v ČR *1* Jinak tady je takovej malej vzkaz pro adinku21: Promiň,ale fakt ti nevěřim,jsi trapná,silně pochybuju,že by Enrique měl čas psát si emaily zrovna s tebou,obyčejnou fanynkou,jakých je po celém světě statisíce *1* *1* *1* To je vše,jinak teď tu tejden nebudu,jedem se školou do Anglie,pááá *3*
  • kacka.bedna

takže holky jedna i druhá.legracky si dělejte s někoho jineho.nejste jediné s kym se enri spojí.nas fanoušku je tisíce.už se mi to taky podařilo.a mužu vam říct,že se normalně bude bavit třeba o blbosrech ale na tuhle otazku ohledně koncertu neodpoví protože tohle sam neví.to totiš nazaleží jen na něm.to jsou smlouvy kolem toho je toho strašně moc.a mimochodem to zaleží taky na česke straně.ta taky neví co by si řekla za najem.a když už to tu bylo nakousnuto tak mě uš taky není 20 a bohužel ani 30 což nerada přiznam.takže takoveto řečičky děvčata vám spolknou jen naivky.pavla ma pravdu. *7* *5*
  • pajda83

já mám zase na něj telefonní číslo a před chvíli mi zase volal,no není to zlatíčko????neznám tě,ale jsi mi nesympatická,páč kdybys byla jako my,tak bud by ses tímhle nechlubila anechala si to pro sebe,nebo to poslala dále i když jak říkáš,dala jsi mu slib,ale mě je to volný.já si píšu s ním jinnou formou a jestli mám jeho mail nebo ne,mě netrápí.
  • adinka21

Enrique koncert v ČR

Email na Enrique jsem dostala včera večer od jednoho kluka co chodí na official stranky.Večer jsem psala email a v 5 ráno Enrque mi psl kdo hce nemusi věřit nikomu to necpu ja jen psala ze koncert v ČR je jistý!!!!!!!!!Email nebudu dávat je to tajný zkuste si ho sehnat sami.Mě to trvalo 2 dny a email jsem dostala!!!!!!!!
  • pajda83

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla super,a holky enri mi ted volal...........ježiši,kdybys byla co k čemu,tak bud si to necháš pro sebe,nebo nám ten mail dáš,a neprudíš s tím!!!
  • domca11

Joo přesně to je jako co?????!!!!!Proč nám tady píšeš jestli je Enrísek někde zaregistrovaný a tak a pak píšeš,že máš jeho soukromý mail!!!Jako já tomu bez nějakého pořádného důkazu neuvěřím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit