Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajda83

Re: Enrique koncert v ČR

adinka21
    Enrique - 03.09.2009 11:57 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 3.00
    Ahoj lidičky nevíte jestly někdy přijede Enrique k nám do ČR?Kdo byl na koncertě v Bratislavě?Koukala jsem na youtebe a koncert fakt bezva kdyby jsem věděla že byl kousek od nás tak bych tam šla lidičky napište mi jestly znáte kde enrique je zaregistrovanej nebo kde on chodi psat fanouskum ?prosim piste na muj email adinka21@seznam.cz diky všem fanouškum

A TOTO JE CO???????????????????????????????
  • adinka21

Enrique koncert v ČR

email vám nedam sorry ale on si to nepreje tak to nedam víte holky ja znam dost zpevaku a mam kontakty a nerozdavam je chtěji mit soukromy tak jako kazdy to by jste meli pochopit ne?mě uz je prece neco vic asi nez vám *3* a ja enrique nebudu otravovta ma urco co delat *4* Sorry ale já kontak na enrique nikomu nedam!!!!!!!!!!! a vterinka vám ho taky nemuže dát
  • pajda83

jo a já s ním ted dotelefonovala a všechny vás zdraví,moc!!!!!!!!!!!Blbost,kecy,k ncert bude,ale neví se kdy..Proč nám nedáš toho maila,hm???????My to Enrimu neřekneme,neboj.... *1* *1*
  • adinka21

Enrique koncert v ČR

Hele opravdu má email na enrique ale nemuže ho dát ma to zakazany ja ji emal dala ale jen ji nikomu jinymu ho dat nemuzu.Enrique nechce aby sem rozdavala jeho soukromý email. A koncert v česku opravdu bude neni to kec!!!!!!! tady vám posílam pro fanoušky co enrique psal hola.. m good nd hows u guys...
    yah soon i will try to came czach. i will upload details abut dat on my official site..
    http://www.enriqueiglesias.com/
    nd m amazed dat who gave u my email id to u guys..
    only 1 fan knows my id ..
    can u plz tell me who gave u dis..
    bye tc love u all my fans..
  • vterinka

jj mi napsal totéž :D plus že brzy bude klip k druhé písní Lost inside you love a že se bude snažit udělat koncert co nejdřív a že miluje všechny své fanoušky! *14* *14* *14* Já z toho nemůžu!! *14* *14* *14*
  • humanic

Hahaha,teď si mě fakt pobavila.Možná nějaký email máš,ale rozhodně ne na Enrique,ale kdyžtak na manažera *1* Takhle akorád každý naladíš,a budou šťastní,že tady bude mít koncert a potom budou zklamaní,protože to byl kec!! *8* Takže tomuhle fakt nevěřím!!Možná když mi dáš heslo na tvůj meil a přečtu si to! *1*
  • pajda83

Re: Re: HIMYM

3 řada,díl 2 *1*
  • Re: Re: HIMYM

Děkuju, já mám zatím na pc jen dvě série :-(
  • pajda83

Re: HIMYM

3 řada,díl první *1*
  • pajda83

jo tak to je fajn a já mám na něj telefon a voláme si denně)))) jinak děkujeme za informaci *14* *14* *14* *14*
  • adinka21

Enrique koncert v ČR

Ahoj fanouškum Enrique takže koncert opravdu v Česku bude mám na Enrique email a dnes mi to potvrdil že koncert v česku se chystá brzy a mám vám vzkázat že vás má rád moc
  • HIMYM

Ahoj holky, nevíte v které sérii seriálu How I Met Your Mother hraje Enrique?
  • Enrique

Holky nevíte náhodou překlad této písničky? *7* *7* *7* *7* *7* roamer with lyrics *7* *3* *5*
  • 9margaret9

Re: Re: hej

Ne, ne... Alejandro není jeho manažer, je to pouze správce stránek Myspace......
    Celkovým manažerem je Fernando a dalším manažerem pro jeho tour je Abel.... *4*
  • lenushka14

Re: plagat

no tak to som uz citala....hned si ho musim kupit
  • vaness15

plagat

ahoojte ked je tu nejaka slovenka alebo tu niekto odobera slovensky časopis kamarat tak vas chcem informovať že v novom čise bude plagat Enriho *14*
  • vterinka

Re: Bravo obálka

úžasná fotečka!! *14* *14* *14* *14* Odhlasováno *3* *4*
  • nati102

Re: Re: Re: Re: Re: hej

chyba:Alejandro *3*
  • terousek996

Re: Re: Bravo obálka

nádherná fotečka!!! *14* *14* *14*
    teď sem ve škole, takže ti dám hlásek aji doma.
    *1* *1*
  • adinka21

Enrique

Ahoj lidičky nevíte jestly někdy přijede Enrique k nám do ČR?Kdo byl na koncertě v Bratislavě?Koukala jsem na youtebe a koncert fakt bezva kdyby jsem věděla že byl kousek od nás tak bych tam šla lidičky napište mi jestly znáte kde enrique je zaregistrovanej nebo kde on chodi psat fanouskum ?prosim piste na muj email adinka21@seznam.cz diky všem fanouškum *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit