-
Re: Re: Re: Pozdrav
to je super, tak jí od taky pozdravuj *1* *3* *1* -
Re: Re: Pozdrav
jé děkujeme,to je fajn,hlavně at se jí tam líbí))) *1* *1* *1* -
Re: Pozdrav
PS: ještě ta holčina má v podobném rámečku fotku Billa a Janča fotku Kikeho *14* *14* *3* -
Pozdrav
Ahojky holky, Janička vám vzkazuje, že vás pozdravuje. Na pokoji chytla holčinu, kterou zná už přes net, takže dobrá, že má ráda Kikeho, ale rači má Tokio hotel, ale že jim teď z repráků hraje Kike. *14* *14* *14* *14* Moc se ji po vás stýská a máme hlasovat pro ty obálky, takže to už sem tu psala. *3* *3* Tak toť zatím vše *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Enrique v CZ!!
Já bych chtěla,aby tu přijel až příští rok někdy o prázkách,protože to by mě rodiče pustili a navíc bych do té doby měla našetřené i peníze na lístky,které bych si samozřejmě koupila předem a nevím jestli bych šla do předu,protože bych se tam musela někde skácet,ale pak bych zase neviděla na Kikíska! -
Re: Re: Re: ???
Mi se teda líbí úplně všechny,ale nejvíc asi Taking back my love. Už se těším na jeho new album. Tuším,že bude opravdu dobréé! *3* -
Re: Obálky
já, hlasuju každej den 3x *14* *14* *14* *14* *14* -
Obálky
Holky musíme zamakat, protože obálky mají málo hlasů! *9*
http://www.bravo.cz/cislo-17/vlas tni-obalka/79483-juana15/poradi
ht tp://www.bravo.cz/cislo-17/vlastni- obalka/81257-terousek96/poradi
htt p://www.bravo.cz/cislo-17/vlastni-o balka/81094-janulqua/poradi -
Re: 32. místo
jóóó, to je supér. doufám že bude stoupat pořád!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
32. místo
Holky tak ho máme o žebříček výš na 32. místě to je skvělé, že nám stále stoupá!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: 33. místo
je to sice hezke ale už byl na lepšim mistě *4* -
Re: Re: ???
ja mam tedy nejraději addicted ale jinak miluju všechny *3* *14* -
Re: Re: Re: Škola!!!
tak janičko držím ti palce aby se ti dařilo a taky líbilo na škole.začíná ti nova etapa života.bude hodně zaležet na tobě same jakym směrem se bude ubírat tvuj život.tato cesta nebude jednoducha ale stojí za to.jdeš na dobrou školu tak se drž a hlavně to nevzdavej.kdyby se tu dělo něco mimořadneho tak tě budu informovat.tvoje číslo mam.měj se hezky janičko. *7* také vam ostatním kdo nastupujete na novou školu přeji hodně uspěchu.a pamatujte na řadu škol dnes není problem se dostat problem je tam vydržet.to mi věřte holky .mam vlastní zkušenost.AT SE VAM DAŘÍ. *3* -
Re: Re: Škola!!!
NJ,tak to ti opradu nezávidím,že tady nebudeš.Já bych to asi nevydržela mě se už tady po těch fajn lidičkách stýská po jednom dni *1* *1* Doufám,že až tu bude mít koncík tak se sejdeme a půjdem tam společně.Musíme být u pódia!! *3* Taky všem super new školní rok!! *14* -
Re: Re: Škola!!!
Jani to je mi moocinky líto,už se mi taky stýská tedka *9* ale nebooj zprávičky ti o Enrísečkovi budu podávat a budu se snažit každý den,nebo aspoň několikrát do týdne *4* kdybych mohla tak bych ti klidně půjčila svůj noťas,ale taťka by mě asik zarazil 100 metrů do země *9* měj se krásně na škole a jestli budou nové zprávičky tak budu hned podávat hlášení *4* -
Re: Škola!!!
Díky vám všem...jsem ráda že vás tu mám a můžu se na vás kdykoliv obrátit... *3* *14* *14* ...věřím, že o Enríska hezky postaráte...a ukážu se jak jen to bude možné...tak se opatrujte...a Asta la vista!!! *3* *14* *14* -
Re: Škola!!!
chudáčku..tak to ti nezávidím..ale musíš být silná *3* a vydržet jenom s písničkama *3* my to tu všechno ohlídáme a měj se co nejlíp..papky *3* a brzo se nám sem zase vrať *3* -
Re: Re: Re: koncert v ČR
cože!!! Enri tady bude mít koncert!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: facebook
Ano je tam zaregistrovany -
Re: Re: Re: Re: Enrique v CZ!!
Bylo by to krásný, kdyby to bylo ještě letos, ale tomu bych zase tak moc nevěřila...to opravdu spíš až ten příští...ale opravdu by to byl krásný vánoční dárek a ve spojitosti s tím...teď jsem si poprvé poslechla Enriho vánoční song Warmest Wishes a úplně mě to nabylo takovou tou vánoční pohodou!!! Je to strašně krásný!!! *3* *14* *14* *4*