Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajda83

Re: Škola!!!

Ahoj Jani,to mě mrzí,protože mě už se stýská ted.Jestli chceš,napiš mi do vzkazů tvůj mobilek a já ti občas písnu,zprávy o Enrískovi...JInak vám všem přeji suprový start do nového školkního roku a hlavně samé dobré známky,at jsou rodiče na vás hrdí...a doufám,že se tady budeme setkávat i nadále a ti,kteří nebudou mít přístup k netu,tak za vás mě to moc mrzí,ale nebojte,my Enriho budeme hlídat.Předpokládám že máte nabalené mp4,plné mobily a hlavně spoustu foteček Enriho k přežití.....MÁM VÁS VŠECHNY MOC RÁDA,TAHLE DISKUZE JE UPLNĚ NEJLEPŠÍ,VÁŽNĚ FAJN!! *1* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Enrique v CZ!!

No však já sme to taky tak myslela, že pojede pouze k nám, protože u nás nebyl.
  • pajda83

Re: Re: ???

já je miluji všechny,nedokážu specifikovat,která je nej,jsou všechny krásné a plné lásky a emocí))) *14* *14* *14* *14* *14*
  • vterinka

Re: 33. místo

Krása, super!!! *14* *14*
  • vterinka

Re: ???

No tak mi se líbí všechny! *14* *14* Ale nejoblíbenější jsou: Hero, Do you know, Takin back my love, Lloro por ti feat. Wisin y Yadel, Lost inside your love, Addicted, California calling, You are my number one feat. Alsou, She be the one, Donde estan corazon, Esperanza, Bailamos, Don´t turn off the lights, Escape, I will survive, Quizas, Have this kiss forever, I´m your man, Dimelo, Alabao, Pienso en ti, Free,.... a mnoho dalších! *14* *14* *14*
  • vterinka

ještě sem ti chtěla popřát hodně štěstíčka ve škole! *3* Ať se ti tam daří!! *3* *4* *3*
  • vterinka

Jani, tak to už se mi po tobě stýská teď!! *9* *9* Taky bych řekla, že tato diskuse je plná super lidiček!! *3* Aspoň, že toho informátora máš! *3* *4* Jinak neboj o Enriho se ti postaráme! U nás je jako oko v hlavě! *15* *14* *14* *14* Tak už se těším až se tu opět objevíš. *3*
  • pelclovajana

Škola!!!

Ach jo...dnes jsem tu zase na nějakou dobu naposled...zítra odjíždím na intr a k internetu se asi tento týden nedostanu...leda že bych na pokoj chytla nějakou holčinu s notebookem...já se ho dočkám až tak za dva měsíce!!! Bohužel... *9* !!! Jako informátora už mám Domču, takže když se tu bude dít něco hodně důležitýho tak se zeptám prostřednictvím mobilu...ale dost mě to štve...tahle diskuze je prostě nej, nej, nejlepší!!!A hlavně plná suprových lidiček!!! Takže zbývající správcové doufám, že se tu o příspěvky budete starat tak jako doteď...já se tu sem tam ukážu a zkontroluju dění!!! *3* *1* *14* *14* Bez tohohle nepřežiju...!!! *4*
  • humanic

Re: Re: ???

Já miluju všechny jeho songy!!Jsou NEJ!!A doufám,že fakt přijede.Já sem nebyla ve Slovensku na něm"! *9* *9*
  • humanic

Re: Re: DVD

JJ,píšou to na offi stránkách že budou dělat DVD z Evropského turné!! *3*
  • pelclovajana

Re: 33. místo

Nádhera!!! *3* *1* *14*
  • pelclovajana

Re: ???

Marta, Mentiroso, Alquien soy yo, Hero, Do you know, Lloro por ti-feat. Wisin y Yadel, Lost inside your love, Addicted, Takin back my love...nedá se vybrat jedna...ale tyhle jsou mé nejoblíbenější... *3* *1* *14* *14* A ještě vím, že další z těch oblíbených, bude ta co Enri posílal ve vzkazu... *3* *14*
  • humanic

Re: Re: Re: Enrique v CZ!!

*1* Tak to by byl super,bezva třídní výlet!! *14* *14* Ale já doufám,že to je pravda,protože to psal i jeho manažer na Myspace,když sem si s ním psala.Sem psala,že není fér že k nám nepřijel když sme střed Evropy a on mi na to napsal,že až skončí turné,tak že ještě nějaké termíny udělá.Tak třeba fakt jo!!A bude to můj nej dárek k Vánocům pokud to bude tento rok!! *14* *14*
  • pelclovajana

Re: DVD

DvD ještě bohužel žádné nevydal, teda pokud vím, ale celý jeho koncert z Belfastu se dá stáhnout na internetu...a následně vložit na DvD!!! Ale to stahování je poněkud náročné na čas...stejně jako následné vypálení!!! *3* *5*
  • humanic

Re: Re: Re: Re: Enrique v CZ!!

A na jaký místo chodí nejčastěji??On je nejčastěji na tom hlavním pódiu ne??Mezi lidi tam moc nechodí *1* A hlasujte!!Je 2. http://www.bravo.cz/cislo-17/vlastni-obalka/1/poradi
  • pelclovajana

Beru lístky na stání a zase tam pojedu tak o tři hodiny dřív, abych stála jako na bratislavském přímo u pódia, ale už půjdu na jiné místo kam více chodí!!! Ať ta smlouva klapne...pokud by to bylo třeba v květnu, tak už bych se měla domluvit španělsky, takže by to bylo super!!! *3* *1* *14* *14*
  • pelclovajana

Re: Re: Enrique v CZ!!

Já bych tomu určitou možnost dala...pokud už se o tom mluví na Evropě2, tak je to hodně velké posunutí blíže ke koncertu...přeci jenom tohle rádio je jedním z hlavním aktérů v těchto mega koncertech... *3* *14* ...a jestli Mareš říkal za několik měsíců...tak tím mohl myslet těch měsíců třeba i osm a koncert by byl třeba v dubnu nebo květnu...prostě, všechno je možné!!! *1* *3* *14* *14* A Enri by podle mě měl touto dobou s tím novým albem již finišovat...teda spíš v to doufám...ale v září nebo říjnu by mělo být už v oběhu...aspoň podle ostatních zpěváků o kterých vím že ty Cd takto vydávají, aby si je lidi mohli koupit třeba jako dárek k Vánocům!!! No a pak by měl Enri tak čtyři měsíce volna...a na turné jezdí s každým novým albem, takže opravdu věřím že je to možné a Enri nás konečně navštíví!!! *1* *1* *3* *14* *14* *15* *14* *14* Bylo by to mocinky super!!! jen doufám, že mě tam mamča ještě pustí, což myslím, že ano a to ještě ráda pojede se mnou!!! Nebo to pak domluvím jako třídní výlet v rámci španělštiny!!! *3* *1* *14* *5*
  • humanic

No prostě to říkali na Evropě 2 a to že k nám přijede neznamená,že jede další turné.Prostě jenom jede na koncert,protože tady ještě nebyl.Tak držte palečky ať ta smlouva klapne!!Já sem tomu taky nemohla věřit,když mi to táta říkal!! *14* *14*
  • sucharek

DVD

Nevíte náhodou jestli nemá Enri nějaký dvd z koncertu??a jetli jo, kde by se dalo koupit?? předem dík
  • sucharek

???

Čau, chtěla bych se vás jen zeptat kterou pisnicku mate od Enríska *14* *14* nejradsi??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit